![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
facatura!zici k e o conspiratie impotriva ta!:D :D :D
si totusi,cum te descurci lately??? |
lately?
jalnic, don't ask... oricum, se putea si mai rau, deci... sunt optimist :) |
dc,meyyy????au facut cunostinta intre ele????:shock:
|
so... de ce iubim femeile? pt ca suntem straight... k dak eram gay, iubeam barbatii :D
am i right? |
atat!!!!!!!!!
|
le iubim in speranta ca ne vor iubi si ele ;)
|
De ce iubim femeile? De proshti!
Nu merita efortul de a iubi o femeie. Femeia e o felina mai parshiva decat orice pisica. Si alea care sunt dulci..., sunt shmekere ca te atrag in plasa si pe urma se skimba si itzi vei face programul dupa cum vor ele. |
dap....asa e mah ...ai dreptate,te freak fara sa iti dai seama kiar dak u zici k esti tare k pe tine nu te poate skimba o femeie.....TE FACE DE NU-TI DAI SEAMA!!! si in scurt timp ajungi un mic sclav :P
|
depinde ...sunt cazuri cand baiatul devine catel sau cand ea devine catelush :) e bine ca nimeni sa nu ajunga aici ... altfel iti poti baga o|o in ea de relatie ;)
|
Quote:
va zic io raspunsu,femeia e un rau necesar P.S. femeia perfecta si mos craciun nu exista :D |
eu sa imi bag p**a in ele de femei k numa de fraieri le iubim, si mai ales k ultima prietena mia dat tzeapa vietzii mele ma face sa ma gandesc de 3 ori la iubire, si cred k constintza invinge si ma f** in ea de iubire k traiesc si fara, k doar nu am sa mor...
|
hai mah k rau cu ele...rau fara ele..,...va spun eu.nu putem sa stam fara ele.orice ati zice...........ne regasim in bratele lor ;)....asta dak nu sunteti pe invers ,atunci n-aveti nici o treaba :D
|
Femeile...
Am mai scris eu in alte posturi. Cu femeile e ca la loterie frate. Ori ai noroc si ai de castigat, ori pierzi de te duci draq. Inainte sa te implici ca lumea intr-o relatie trebuie sa belesti bine okii ca sa nu belesti mai tarziu o|o. Multi se arunca in bratele lor ca vai ce frumoasa si ce bine ma inteleg cu ea..., si din prima clipa ai fost sigur ca o sa mearga. Fratilor. Nu e de joaca..., mai ales pentru cei care vor ceva serios fiindca topicul spune de iubire, da? Cercetati bine terenul, familia, frati, surori, prieteni, comportament, priviri, situatia ultimei relatii. De ce s-a terminat...; incercati sa faceti o fisa a persoanei. Iubirea e o capcana super shmekera. Daca pici in ea esti terminat. Norocul este atunci cand iubire e din partea amandurora. Dragoste cu sila nu se poate, sau iubire din partea unei sigure persoane. Aveti grija. Iubirea e mai periculoasa decat orice. Si daca nu merge treaba si se termina relatia... ranile se vindeca greu rau de tot. |
hm..ale tale inca nu s-au vindecat
|
donu....ma lasi fara cuvinte...ai foarte mare dreptate
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning