Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW E30 FEST 2012 - Darste,Brasov 15-17 Iunie (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/296835-bmw-e30-fest-2012-darste-brasov-15-17-iunie.html)

Ali_ump 24-01-12 12:36

Re: BMW E30 FEST - 2012

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 4844247)
Ar fi indicat intr-adevar sa se stie locatia mai repede. Si majoritatea opteaza pt BV, si cred ca ar fi cel mai indicat pt eveniment. Cazare, Locatie, peisaje, toate astea duc la ideea ca Dirste e locatia perfecta. Si daca tot se vrea sa se faca o traditie din intalnirile astea, sa fie locatia si data aceleasi in fiecare an. :D
Referitor la data, de asemenea trebuie stabilit din timp sa se stie mai concret care cum isi programeaza concediul.
Propun si eu 22-24 iunie si Brasovul.

Las la aprecierea organizatorilor startul pt stickere.Dar ar trebui sa grabim putin treburile sa avem de unde alege.

Startul la orice e dat de cand am inceput sa postam aici, orice idee e binevenita si luata in considerare daca este viabila!
Orice propunere de sticker se va lua in calcul asta daca se vine cu varianta vectorizata , sa poata fi usor de scos!
Orice propunere de afis va fi adaugata la celalat deja existent si vom alege unul care place majoritatii!

Eu sustin desfasurarea in aceeasi locatie (Darste - Brasov) pentru ca deja avem experienta anului trecut si ne va veni mult mai usor anul acest cunoscand multe detalii care anul trecut ne-au lipsit! Nu as vrea sa riscam sa o dam in bara cu o alta locatie in aceasta a 2 editie care are asteptari mari raportand la anul trecut!
Ca si data sustin 22-24 iunie ca si Bogdan fiind prima varianta pentru o posibila data de desfasurare indiferent de ce evenimente vor fi atunci sau nu in tara ...cine vrea s vina cu noi il asteptam!

Nu uitati ca toate acestea sa fie realizabile o sa avem nevoie si de sprijinul vostru - in primul rand cu sponsorii- iar apoi cu acea depunere care am avut-o anul trecut si intentionam sa o facem si anul asta!

db_freak 24-01-12 22:25

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4844333)
F frumos modelul, mi-ar placea un tricou asa pentru intalnire8)
Cat ar fi de inscriptionat pe tricou, ca ti-as trimite unul sa mi-l faci ca sa-l port la intalnire?:-)

Tricoul nou Stedman cu acelas imprimeu costa 50 de lei ,daca fac mai multe automat pretul scade , daca se voteaza pe grafica asta fac eu cinste cu stickerele pentru eveniment am sa scriu si E30 Fest 2012 sau ce ramanem toti de acord pentru ele ...
Am autocolant : rosu , maro , roz , albastru , gri si auriu , care il ofer la taiat pentru stickere ...

Apropo de locatie , si eu zic sa ramanem la Darste , nici eu nu am chef de vreo surpriza , mai ales din partea edililor din oras ...

Nastase Bogdan 25-01-12 07:53

Quote:

Originally Posted by db_freak (Post 4845634)
Tricoul nou Stedman cu acelas imprimeu costa 50 de lei ,daca fac mai multe automat pretul scade , daca se voteaza pe grafica asta fac eu cinste cu stickerele pentru eveniment am sa scriu si E30 Fest 2012 sau ce ramanem toti de acord pentru ele ...
Am autocolant : rosu , maro , roz , albastru , gri si auriu , care il ofer la taiat pentru stickere ...

Apropo de locatie , si eu zic sa ramanem la Darste , nici eu nu am chef de vreo surpriza , mai ales din partea edililor din oras ...

Ok, cum vad ca toti cei care si-au exprimat optiunea pentru locul de cazare au ales camping Darste atunci camping Darste va ramane, solutie care sunt sigur ca nu va dezamagii pe nimeni din cei care vor participa la intalnire.

Acum nu mai ramane decat sa alegem data desfasurarii evenimentului si eu zic ca este bine sa o stabilim maxim pana la mijlocul lunii Martie, deoarece directorul campingului vrea sa stie din timp week-endul ales, mai ales ca anul acesta mizam sa fim intr-un numar mult mai mare si sa stie cum rezerva locurile...in mod sigur vor mai fi grupuri mari sau tabere de copii in acea perioada si este important de stiut din timp cum va organiza spatiul;):idea:

Ali_ump 25-01-12 15:40

1 Attachment(s)
Pentru ca s-a afisat si programul Drag/Drift GTT , in week end-ul 16-17 Iunie este programata o etapa de Drag la Brasov si as propune sa facem atunci si E30 Fest, avand ocazia sa facem la fel ca si anul trecut o defilare , in cazul in care organizatorul ne va permite ca si anul trecut sa intram pe pista!
Ramane si la latitudinea voastra !

Nastase Bogdan 25-01-12 16:10

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4846639)
Pentru ca s-a afisat si programul Drag/Drift GTT , in week end-ul 16-17 Iunie este programata o etapa de Drag la Brasov si as propune sa facem atunci si E30 Fest, avand ocazia sa facem la fel ca si anul trecut o defilare , in cazul in care organizatorul ne va permite ca si anul trecut sa intram pe pista!
Ramane si la latitudinea voastra !

Mie imi convine de minune si 15-17 Iunie(am inteles ca se vrea sa se faca pe 3 zile de data aceasta) si va fi o super ocazie de a corela intalnirea noastra cu evenimentul organizat de GTT:D8)

Asteptam si acordul celorlalti pentru aceasta data.

Cata_UNU 25-01-12 16:12

Bogdan,cred ca ar fi okay sa vorbiti cu organizatorul evenimentului sa vedeti daca este de acord sa defilam din nou.

Ali_ump 25-01-12 16:19

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4846683)
Mie imi convine de minune si 15-17 Iunie(am inteles ca se vrea sa se faca pe 3 zile de data aceasta) si va fi o super ocazie de a corela intalnirea noastra cu evenimentul organizat de GTT:D8)

Asteptam si acordul celorlalti pentru aceasta data.

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 4846688)
Bogdan,cred ca ar fi okay sa vorbiti cu organizatorul evenimentului sa vedeti daca este de acord sa defilam din nou.

Da, pe 3 zile ca asa am discutat Bogdane, iar cu organizatorul de la GTT Drag se va discuta desi acum e cam devreme, sunt sigur ca nici anu asta jumatate de ora nu va fi problema pentru o defilare de sper eu 50 + ursi:)

Nastase Bogdan 25-01-12 16:50

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 4846688)

In mod sigur nu va fi nici-o problema in a ne lasa sa defilam macar 15 minute...sunt si ei iubitori de masini si cred ca va placea la toata lumea sa vada atatia ursi stransi la un loc;)
Eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji pentru treaba asta, iar in plus vom puncta un eveniment GTT fara a mai face deplasarea special pentru asta(posesorii de ursi care ar fi vrut sa fie prezenti la eveniment):idea:

Eu unul abia astept.

DonnLuca 25-01-12 18:04

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4846757)
In mod sigur nu va fi nici-o problema in a ne lasa sa defilam macar 15 minute...sunt si ei iubitori de masini si cred ca va placea la toata lumea sa vada atatia ursi stransi la un loc;)
Eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji pentru treaba asta, iar in plus vom puncta un eveniment GTT fara a mai face deplasarea special pentru asta(posesorii de ursi care ar fi vrut sa fie prezenti la eveniment):idea:

Eu unul abia astept.

Ooooo da Bogdane!!! :rolleyes2:rolleyes2 abia astept!

dragonul17 26-01-12 14:44

citi bani si pt ce trebuie sa ii depunem (.. si pt cei din brasov ).... ( ex eu.. si restu care mai suntem in brasov)...

+ stau la maxim 20 de minute de camping_...

Ali_ump 26-01-12 14:50

Quote:

Originally Posted by dragonul17 (Post 4848356)
citi bani si pt ce trebuie sa ii depunem (.. si pt cei din brasov ).... ( ex eu.. si restu care mai suntem in brasov)...

+ stau la maxim 20 de minute de camping_...

Suma de anul trecut a fost 50 ron, daca nu se poate 50 merge si mai putin, cat se poate in sprijinul acestui event!
Daca mai era cazu sa spunem pentru ce enumar eu :
- diplome de participare
- cupe
- diplome pentru cei premiati
- flyere pentru vot al celor mai faini si mai bine dotati ursi
- flyere cu programul evenimentului
- un cadou personalizat (daca ne ajuta bugetul) pentru participat/posesor
- sticker care il va primi posesorul de e30 la meeting

alexone 26-01-12 15:01

1 Attachment(s)
propunere sticker ... se poate face si fara intercooler

P.S.: si textul poate fi altul ... momentan l-am facut asa pentru mine

Ali_ump 26-01-12 15:17

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4848416)
propunere sticker ... se poate face si fara intercooler

P.S.: si textul poate fi altul ... momentan l-am facut asa pentru mine

Dupa cum stii de anul trecut , trebuie ceva care sa sugereze, e30 fest 2012, brasov, etc

dragonul17 26-01-12 17:26

nu am spus mai putin .... am spus suma... si contul in care il depunem .. eu am spus ca stau aproape de camping pt ca daca se inchiriaza in numele meu.. sa stea .. alte persoane daca vin oameni cu prieteni copii si ... ca sa intelegeti:):d doar sa nu ocup locul...

Ali_ump 26-01-12 17:45

Quote:

Originally Posted by dragonul17 (Post 4848622)
nu am spus mai putin .... am spus suma... si contul in care il depunem .. eu am spus ca stau aproape de camping pt ca daca se inchiriaza in numele meu.. sa stea .. alte persoane daca vin oameni cu prieteni copii si ... ca sa intelegeti:):d doar sa nu ocup locul...

Nu, cazarile si le plateste separat fiecare, bani sunt pentru cele enumerate mai sus. In principiu aceeasi suma ca si anult trecut- 50 RON, contul se va afisa cat de curand pentru a incepe depunerile;)

All times are GMT +2. The time now is 12:51.

- Copyright 2026 4Tuning