![]() |
Re: Sticker nou!
Low(Alex) pai fa atunci ceva mijto pe foaie..scaneaza si da la cineva care e cu design`ul pe calc sa copie lucrarea ta...de exemplu..poti sa-i dai si lui Maf..ca e Vtuning ala si face mijto..:P asta o stiu eu
|
Hmmmm...am sa incerc...sa vad dak am vreo ideee.....dar nah ...totusi ..astept pareri ...vreau nijte teme interesante si obiective ...ceva dupa care sa ma iau ...
|
Quote:
|
da..da..vrei idei si modele..poate vrei ceva de unde sa copii:P ia si deseneaza acolo sa vad ce-ti poate mana;)
|
imi place foarte mult stickereul lui yonut...dar rosul acela parca este prea banal....parerea mea...
|
1 Attachment(s)
inca o incercare ;)
|
1 Attachment(s)
si pe model oval ;)
|
ala rotund ar fii mai bine sa fie un pneu ceva...dar totusi..nu prea merge nici asa..
|
baieti mai asteptati putin ca mi am rugat fratele sa deseneze ceva in genul ultimului model prezentat...dar mai bine facut.....dar o sa dureze ceva timp pt ca eu nu are timp nici sa se pise (lucreaza mult)
p.s. mie mi a placut super mult stickerul cu steaguri,.....dar sa nu fie p galben ca seamana prea mult cu cel alor cei din MD |
1 Attachment(s)
Quote:
imaginea spune multe, e bine gandita. vedem ce spun si ceilalti. |
Vrem Poll cu vot .....dar ...oleak mai tarziu ...sa se mai faca vreo 2 modele
|
Quote:
|
Eu zic sa avem un termen limita , de exemplu 10 martie , si apoi sa supunem votarii modelele care le considerati mai bune . Si de acolo incolo , timp de minim unu-doi ani de zile acea sigla sa fie peste tot : masini-sticker. tricouri , fluturasi , banner , si asa mai departe >!
|
hai sa facem un pool si fiecare posteaza poza..sau nah..cu stiker`ul preferat
|
adytza stikerul ala rotund e mai dragut..iar cel oval seamna cu al altora..mr...suburbia...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning