![]() |
Re: *** BMW e39 - 544i v8 -///M - facelift by ADF ***
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Zgarcit esti cu pozele ma nene :lol:
|
Nu tare, se aude fain :))
|
Foarte frumoasa masina, cat despre motor nu cred ca te plictisesti de el:lol:
|
Quote:
|
tradezi marca?:lol:
|
Mercedes-Benz, ca băieții așa! :)
|
7 Attachment(s)
baietii au bmw... si eu la bmw raman !!! la40 imi iau mercedes probabil S :)) pana atunci... niste poze si masina de maine apare la vanzare e gata si pregatita de scandal...
masina costa 5500euro fix sau 5000e fata jante... pt cei care nu stiu dotarile si ce s'a investit in ea.... masina este 2001 facelift alb de fabrica, motor 4.4 dublu vanos de x5, cutie tiptronic, inmatriculata pe italia, asigurare pana in iunie pe bune(583euro am si factura) si itp inca un an... M packet nou pus de mine ( bara fata bara spate eleron) propiectoare sua 2800k noi faruri noi hella in cutie 600e jante m5 aproape noi originale anvelope 235 cu 275 , 600e tobe inox custom 87mm M5 bandouri ext M5 suspensie S EDC telescoape reglabile (foarte rara) M5 arcuri KW rosii geamuri blindate parbriz si luneta a termince heliomate si incalzite oglinzi monorcom electrice si rabatabile electric cele lungi difuzor bara spate M5 parktronic directie noua cutie schimbata cu una aproape noua de pe x5 shadowline ext xenon faruri nou xenon proiectoare nou stopuri noi folie geamuri solar zone noua la int: navigatie mare modul TV modul radio magazie CD 6 volan M5 comenzi volan pilot automat comenzi vocale telefon cotiera inclzire volan volan electric 4xgeamuri electrice scaune x5 electrice comfort cu tetiere electrice comp bord mare incalzire scaune 3 nivele perdeluta electrice memorii volan oglinzi si scaune oglinda dreapta coboara pe marsalier trapa sticla fumurie plafon int negru M5 pachet lumini pachet fumatori trimuri volan schimbator in alcantara cu cusaturi de M dubluclimatronic webasto cu telecomanda suport pahare la motor: ulei motor 0-30bmw oem plus filtre ulei cutie ATF oem rosu plus filtru si baie ulei noua radiator M5 termostat nou garnituri culbutori noi bujii iridium noi bimetal nou furtune vacum noi antigel oem baterie noua 100Amperi sonde lamba noi furtune apa noi coturile plastic inlocuite cu unele de aluminiu noi plus bucse spate punte noi oem senzori abs plus placute noi placute noi fata si spate pivoti si bucse schimbate nu imi aduc aminte de toate... oricum sunt poze :)) km 184532 realiiiiii, soft motor 320cp.. |
Foarte frumoasa masina, cu un motor pe masura, dupa ce o vinzi, ce vrei sa mai achizitionezi ? :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning