![]() |
Re: E 36 DNG
Quote:
Marfa jantele,multa bafta sa faci in asa fel incat sa nu macelaresti(prea tare aripile,glumesc:) ) si sa ai un drop frumos!8) |
Quote:
Quote:
Abia astept sa vina primavara:-D |
daca faci rost sau daca ai chei pt surubelele de la amg-uri sa mi le imprumuti si mie te rog ca tre sa le desfac pe ale mele sa le reconditionez :)
si nu uita de capaccele ca maine vin "bebelusii" :) toate ca toate, masina arata asa cum ar trebui sa arate un e36, bravo!!! |
Sa le stapanesti sanatos!!
Astept sa le vad pe masina :D |
......pacat de masina.sincer.Arata foarte bine asa stil OEM...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
In schimb pe partea tehnica va fi mai oem, deoarece vor veni flanse de m3 la amortizoare, bucsi m3 la brate fata si toata articulatia noua si poate reusesc iarna asta sa achizitionez si brate reglabile spate. ON: Am retapitat fetele de usi fata/spate in piele neagra (nu sunt perfecte dar sun ok)+ 2 poze de plictiseala. |
daca lucrarea e facuta de tn si nu esti tapiter de meserie,nota 10 de la mn.eu vad ca au iesit fff bn.nota 11+ si pt masina!e deosebita!:D
|
Re: E36 - DNG
Se vand jantele de pe masina.
Link: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5369244 |
Quote:
|
Meserie pisica:D
|
Tocmai ce am terminat de citit topicul tau,super smecherie ce ai facut din pisica asta! felicitari si spor incontinuuare!
|
Quote:
Quote:
|
Bafta si spor ! astepti sa ne impresionezi cu masina la fel de mult ca anul trecut !o bijuterie pe roti !
|
Quote:
|
cu jantele ce ai mai facut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning