![]() |
Re: [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl
1 Attachment(s)
Da, era un Porche 993 cabrio, avea topic cu ea pe Bmwclub.
Astazi la 14:00 e inmormantarea. In poza e cel cu tricou albastru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca...:(..condoleante familiei..
|
D-zeu sa-l odihneasca in pace si condolenate familiei!
Inca nu pot sa cred. M-a sunat la 16.00 inainte de accident sa ma duc sa vad un M3 E36 pe Bulgaria sa-l cumpere pentru motor sa-l puna pe urs cu turbo. :( |
odihneasca-se in pace! chiar zilele trecute citeam topicurile lui, pacat ca s-a mai stins un om intr-un mod atat de brutal
|
Foarte bine că aţi pus şi o poză cu el, să-şi amintească toţi de el aşa cum era!
Dumnezeu să-l ierte ! :sad: |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
Cand am inceput sa citesc topicul am ramas fara cuvinte despre masina..dar cand citesc mai jos am ramas Mut....Dumnezeu Sa-l Ierte..Si condoleante Familie:cry::cry::cry::cry:
|
Dumezeu Sa-L Odihneasca in pace :(
|
Dumnezeu Sa-L Odihneasca in pace
|
Pacat !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei ! |
pacat ... RIP ...
|
Pacat, s-a dus prea tanar.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
Condoleante familiei ! :(
|
Toata lumea regreta unul din "noi" cei care stam aici pe forum,radem,glumim,prezentam masini,facem combinatii,ne ajutam reciproc !!!
Imi pare nespus de rau ca inca unul dintre noi a plecat ! am inteles ca era un baiat de nota 10 (nu il cunosteam personal) insa totusi pot sa spun ca nici nu a procedat destul de ok si nu a pretuit viata atat de mult incat sa intre intr-o curba cu 200 la ora !!! aseara vorbeam cu Florin Nfs de el.. Repet imi pare rau de el...dar nu inteleg de ce a trebuit sa intre in curba aia cu 200...totusi era o viteza destul de mare !!! Condoleante familiei (in momentul de fata si bunicul meu asteapta o operatie la inima care este destul de grea datorita faptului ca are diabet si in familia mea este o mare tristete pentru ca nu stim daca va reusii operatia, dar sa am un deces in familie,nu as dorii nimanui ) Viata e dura cu noi toti cand unul din noi pleaca !!! Dedic melodia pe care am plans cand l-am pierdut si pe Micutsu baiatului despre care se vorbeste pe acest Forum de cateva zile bune !! https://www.youtube.com/watch?v=P9NiFFZ9tNE |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning