![]() |
Re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
|
Quote:
La cum arata a ta nu cred sa intampini asa ceva!Doar ca nu au grija deloc sincer!Scuze de off dar e mai bine sa stie lumea la ce sa se astepte! Sa o vezi cu nr asta conteaza!Keep upt the good work!:paper: |
Quote:
Aveti idee, ce an o sa fie pe certificat, masina intr-un final? Cea veche e 92, asta e 98... Mersi pentru sfaturi, sper sa nu intampin atatea probleme... ca idee as prefera sa nu ma duc de 40 de ori acolo, ci odata dar bine... |
Quote:
Consider ca se ia in functie de optiuni si cum 92 nu are optiunile de pe 98..ramane cred sa o treaca pe certificat 98.Cred e parerea mea personala! https://forum.4tuning.ro/291-discutii...carosarea.html Ceva asemanator doar ca E30!:paper: |
Quote:
|
Quote:
:paper: |
Quote:
|
Quote:
Da-mi si mie te rog pe pm cat ma costa un set SMD :D .. astept sa se arda cei ccfl :D, acum cand vreau sa ii schimb nu se mai ard ..si inainte se ardeau intr-o veselie invertoarele alea (sau cum se numesc) |
Quote:
Nu am avut timp, si am avut niste mici-medii-mari probleme. Iti povestesc eu :) |
2 Attachment(s)
N-am mai postat demult... a mai venit si mosu, si am niste mici probleme cu actele... si cu sistemele din Romania, astept o gramada pentru o chestie minuscula...
|
banuiesc ca ai aflat noua lege, ca daca recarosezi o masina nu ai voie sa o vinzi decat dupa 5 ani.
in rest bafta cu masina.... |
Quote:
|
iar citesti printre randuri?
|
Sunt foarte curios ce culoare iti trec astia masina la rar in acte.Probabil rosu....
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning