![]() |
Si eu pot sa-mi fac user nou si sa spun ca sunt bruneta din videoclip, mare smecherie...imi miroase rau a caterinca si cred ca si asta e...penal, altceva nu aveti de facut?
|
mmmmm da
ce va apucat fratilor? lasati fata in pace foarte bine ca sa urcat si ea in cry kit ca nu ia rup portiera :) ***************** si eu am avut o sapca nike care am aruncat-o dupa ce am facut cerculete cu spatele cu o dacie 1310 si nimeni nu ma vorbit pe forum :) asa ca blondo mai subtire ca aici nimeni nu se da mare sau destept ca daca e sa o dam in calculatoare si ce incerci tu sa explici pe acolo nu ai nici macar jumatate din cunostintele mele in domeniu si a multor altora de pe forum PS: Sper sa nu pui la suflet ce am zis dar eu prefer sa spun totul pe fata nu sa o iau pe ocolite (THAT`S ME :wink: ) ZoliaT : 1. hmmm. juma de avertisment 2. completeaza-ti profilul cu varsta |
apropo daca sa format o impresie proasta despre mine sa stii ca sunt un baiat de treaba care te va ajuta intotdeauna daca se strica , calculatorul tau sa-ti las un numar de telefon sau o adresa de mail sau un site ce vrei tu :P :P :P :P
by the way ReSpEkT NSL |
Mha de Profetii strazii mai stie cineva ceva ?? sau acuma se vb numai de \"blonda\" !!
|
Mah profetii momentan cauta un bairam ceva pt revelion !
au zis ca a iesit marfa videoclipul si ca dupa sarbatori spera sa apara la televizor !!! |
ok !! se pare ca dupa sarbatorile de pasti !! mai stie cineva ceva ??
|
Am vazut videoclipul in forma finala acum 2 saptamani si a iesit super misto + k in videoclip la faza cu cerculetele au dat si un pic din zgomotul motoarelor peste melodie.Asteptam sa apara pe sticla
|
Pai si cam pe ce data o sa apara????
Nu poti sa-l pui si tu aici??? |
de vazut l-am vazut si eu, dar ma intrebam daca o sa apara pe Tv !!
|
care-l are sa-l puna pe forum sa-l vedem si noi
|
Ascona-gsi nu stiu unde ai vazut videoclipul,dar dak l-ai vazut zine si noua ce impresie ti-a lasat.
Nu cred k are cineva videoclipul in afara de trupa |
L-am vazut de la trupa, e frumusel videoclipu ! dar sa vedem cum da pe TV.
|
Votati trupa aici http://www.rba.ro/compilatie/ k sa vedem videoclipul cat mai repede
Profetii Strazii |
Nu uitati, dupa ce dati voteaza, apasati si sus unde scrie CONFIRMA VOTUL.
PROFETII STRAZII - SPUNE-MI TOT CE VREI |
1 Attachment(s)
Iata si Videoclipul.In curand pe TV K lumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning