![]() |
Re: Opel Calibra GT
Pai vopsitu nu este problema mare...vopseaua costa mai mult...pe vopsit iti ia maxim 2 milioane!!
|
si vopseaua cam cat e?
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti? ar da bine cu alb?
|
Ar arata bine,dar parca ar arata si mai fain daca albul ar fi doar pana la linia spoilerelor,asa parca e prea mult alb si pare putin disproportionata.
Ai putea sa ii faci un VT si cu un albastru mai inchis jos si mai deschis sus,cu contrast destul de puternic. Pare mai agresiva in doua culori. |
Si asa ii sta bine mie unul imi place! s-ar putea sa arate bine si cum zice dagosh88;)
|
Da un alb perlat cu albastru sau cu verde
|
Mie imi place mult si culoarea care o are acuma...nush ce as face in locu tau!!
|
Cred ca raman la culoarea care o are acum, este prea misto culoarea, eventual un vinil ceva da nu stiu de unde se pot comanda, ceva stil fast & furious
|
poze...vrem poze noi cu masina!!!:D
|
1 Attachment(s)
Poze noi nu mai am ca nu am mai facut, in schimb m-am mai jucat putin cu PhotoShop ;)
Ce parere aveti? |
arata mai bine ca virtualu de data trecuta, da totusi..partea cu alb nu prea imi place :D..sincer nu stiu de ce, da nu ma baga in seama daca vb prostii, ca tie tre sa-ti placa daca ar fi sa o vopsesti asa ;)
|
Este doar o idee, bineinteles ca nu o voi face asa, oricum am alte prioritati innaintea vopsitului
|
Arata bine masinuta ta. Bafta in continuare la tunat. Am si eu o mare rugaminte....am citit in prima pagina ca ai frane omp. La cat ajunge un asemenea kit? Eu vreau sa schimb franele...si vroiam brembo.....dar iau in calcul si varianta asta.
|
Pai am doar discuri cu gauri + placutele , am dat in jur de 125€, sunt mai ieftine ca la Opel ;)
|
super dragut
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning