![]() |
Re: CNCA @ Brasov 2011 - dBig Sounds Special Event- Etapa Nr. 4
Pun si eu cateva poze, dar cateva la propriu :) pana apar alea adevarate.
Ca sa adaug la ce sa scris mai sus, nu pot sa zic decat ca au fost oameni de nota 20+. Nici nu zici c-a fost competitie, oricum, nici nu m-am inscris ca sa castig ceva, mai mult sa-mi vad nivelul. Ca si o concluzie, din punctul meu de vedere, mai mult decat ok si cu siguranta, daca imi va permite timpul si cascavalul desigur :D, voi fi prezent si la viitoarele competitii. |
Spliff, ma bucur ca te-am avut prezent. Cred ca tot prin Bucuresti prindem o cafea. :-)
O sa te rog sa pui pozele in topicul cu poze, si fara arhiva. Stai si le pui individual, ca merge repede upload-ul. Daca nu ai rabdare mi le dai mie si le arunc eu acolo. Merci anticipat! ;) |
Eu eram sigur si am garantat tuturor ca o sa fie cel mai reusit evenimet car audio; am adus putina vibratie pozitiva cu noi, audiozoomteam :)
|
Quote:
|
Ne bucuram ca s-a simtit bine toata lumea:), mai ales aradu, care nu ne-a lasat la greu. 8)
|
Baietii de la Arad au de recuperat o masina de gaurit cu acumulatori, Makita. S-a folosit acolo si intamplator nu a mai ajuns la ei. Daca stie cineva pe unde e, sa dea un semn. Ca sa fie utila si pe viitor. :)
|
Quote:
Acum, ce sa zic, nu mai e loc decat de o intrebare, pe cand urmatorul event? |
Urmatoarea etapa, 15-16 la Targu Mures. Maine avem si topic dedicat cu toate detaliile.
Iar urmarind timerul din headerul forumului aflam si cat mai avem pana la Finala Nationala. ;) PS: S-a gasit filetanta Makita de la Arad. Stiu ca nu ati cautat-o, da' ca idee. :-) |
Quote:
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning