![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
5 Attachment(s)
Quote:
Intre timp am schimbat barile...Lea gasit dary in beci:-P:-P..si mi lea dat mie cadou:-P Am aranjat putin interioru... Si toba am mai aranjato;) :arrow:Poze |
2 Attachment(s)
toti v-ati facut masinile una cu pamantul, dar a mea este in service deoarece putea fi chiar dauna totala:))
toata caroseria jos de pe ea, sasiul, scheletul si plafonul indreptate, iar aripile din fata au fost salvate si portbagajul, restul cu timpul. Imi doresc sa o vad cat mai rpd pe rotile ei |
Quote:
Dar tu unde dq ai dat cu ea??:shock::shock: |
Quote:
Ah,scapa de toba aia :lol: sau tu esti drifter d-ala cu tractiune pe fata? :lol: In rest n-am cuvinte, ' urata ' foc ! :D |
Quote:
P.S- acum isi asteapta linistita revenirea : alta culoare alte jante si peste ceva timp ( mult) alt motor mai tare |
Quote:
Maine la 11 dimineata esti la mine sa montam VR6 ala ca sta de o saptamana in garaj;)..si mai tarziu poate un Turbo |
Quote:
|
Gata m-am hotarat dau masina la fiare vechi dar pastrez motoru si jantele ;)
|
2 Attachment(s)
Dupa accidentul cu Kryp... Mi-am rupt bara fata spate, am spart radiatorul, grila e varza, faruri sparte capota nu are nimic iar aripile merg indreptate...
|
Quote:
Am montat deja varu 6 pe bmw:D Tu vrei de toate ma:)) Poze si informatii diseara:X |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Intre timp am schimbat toba si am dat SINGUR motoru jos...silver era la o bere si nu a putut veni...el vine doar cand trebuie pus |
2 Attachment(s)
astazi, dupa o saptamana sau mai bine de umblat fara masina am gasit un crx uzat, cu 500$. pentru mine a fost destul de convenabil, desi are destule lipsuri, dar pretul spune tot:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
De Vanzare
Golf Mk1 GTI Tinichigerie+Vopsitorie abia facuta Jante BBS pe 16 Suspensie KW Motor VR6 2.9 Discuri Aeriste si Etrieri Brembo Toba sport SE mai da cu masian inca un Motor de Vw Dohne 16V Pret-40000 Negociabil;);) EDIT...MASINA nu se mai vinde.....Sa incheiat povestea GTI :cry::cry: |
R.Equinox ce ai facut ca sa ales prafu de frumusete de masina...:cry::cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning