![]() |
Re: Renault Megane RS VS Ford Focus ST
decat sa aleg o masina frantuzeasca mai bine ma merg pe jos
|
:)) shi passatu ala sa fie de 1.9TDi? =)) p.s. da' oricum fuge..shtiu ca ai D-u' shi i-u' roshu!! :))
|
Quote:
|
in caz ca nu bagi in ele, e un motor reushit da' care io unu nu l-am vazut pe nici un passat. asta una, iar faza care nu o intzelegi tu e legata de "vw - probably the best car in the world" shi "decat mashina frantzuzeasca mai bine pe jos". ai mers cu meganu RS? sau clio de 192?
|
Quote:
Faza cu Vw bla, bla am pus-o la misto, si nu am mers nici cu meganu rs nici cu clio |
dk erau veki..te cred..nu's kiar cele mai fiabile. asta nu inseamna ca modelel noi cad la fel..
|
Quote:
|
Daca nu cunoasteti masinile.....de ce aruncati cu noroi aiurea? Cu tot respectul pentru vw, doar 5% din masini isi ating puterea , iar v8 nu face exceptie. Daca nu ma crezi pune-ti masina pe stand si vezi cati cai are real si cati da fabrica...atunci sa vezi surpriza, la fel se intampla si cu GTI-ul care nu atinge cei 200cp . Spre deosebire de RS care la 800km parcursi, pus pe acelas stand unde GTI-ul nu scotea 200cp , a scos 232cp , masina stok. Sa nu mai spun ca o masina frantuzeasca cu care tu nu ai merge, scoate 200cp dintr-un motor de 2000 ASPIRAT , iar Passatul de peste dublu ca si capacitate scoate dabia 370-380cp...sa nu mai spun cat mananca 4.2-ul ala.
|
Sa calrificam ceva.
Tot ce apartine performanta la renault nu esta facut in fabrica, ci este facut de Renault Sport, uni dintre cele mai experimentati tuneri de masini, divizia de sport a fabrici. Renautl sport se poate compara cu Cosworth, M si AMG. Masinile facute de ei nu se poate compara cu cele simple, normale ce ies zilnic pe poarta fabrici. In privinta de performanta clio si megan RS sunt cele mai bune din clasa. Si nici cu fiabilitatea nu stau rau. |
Quote:
|
@renault rs - masina aia de care vorbesti , adica Megane RS e TURBO nu aspirat.
|
Am votat :Ford focus ST .. ? de ce? Nu conteaza este alegerea mea :D
|
Quote:
Numai ca aici se confunda capra cu varza si asta me enerveaza :) |
Quote:
Dar ce este cert ca renault are experienta foarte mare si cu motoare aspirate cat si cele turbo, asta mai putin in ultimi ani, dar nissan cu atat mai mult, tin sa cred ca nissan a cam ajutat pe renault sport cu acest motor... |
de facut referiri e foarte usor .... de mentinut ontopic e mai greu, si iti garantez ca in afara de cei de tip ... "wow masina X e bomba, e megaultragiga bla bla bla" nimeni nu confunda nimic ....
Acest Megane RS are niste caracteristici foarte tari, in special franele si putere exploziva pe care din nefericire o exploateaza la maxim din mers ... la plecarea de pe loc avand ceva probleme cu aderenta, legat de GTI chiar daca nu exceleaza la nimic in mod deosebit per total este una din cele mai echilibrate hot-hatchuri ... este un demn urmas la lui Golf MK1 ... eu personal apreciez faptul ca e Turbo ca ofera o alternativa, daca ar fi fost aspirat sigur VW ar fi pierdut clientela, evident va sosi intrebarea "de ce" .... raspunsul e simplu ... Civic Type-R. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning