![]() |
Re: interior oltcit
si mie imi place oltcit-ul asa clasic, dar daca tot modifica motoarele, modifica exteriorul , de ce sa nu se faca modificari importante si in interior, ca eu cred ca ar iesit ceva frumos
|
Quote:
|
Asa este mai baieti!! Dar ... e vremea urarilor!!! :D
Craciunul este sarbatoarea sufletului si a inimilor... Imi doresc sa va aduca tuturor numai si numai impliniri, sanatate si nu in ultimul rand, voiosie, ca sa va puteti bucura de sarbatori alaturi de cei dragi si familie! Sarbatori Fericite! Va doresc tuturor numai bafta in noul an care va veni, si sa aveti parte numai si numai de bucurii din partea oltencelor noastre ;) !! :D |
Quote:
|
hai sa dea d`zeu ca anu` ce vine sa fie mai bun pt toata lumea ... La Multi Ani
|
sau... Merry XXX - MASS :D :D :D E mai bine asa?? :)
|
prefer merry XXS :) in vara pun B-94-XXS :)
|
;)) geeezh... :D
|
mai am si optiunea B-18-XXS da`mi place mai mult 94 .... ca na doar cu el plec maine :)
|
aa??... Unde pleci??
:-/ |
interior oltcit < > decat numar de inmatriculari, plecari, deplasari, chiar si urari
nicidecum interior oltcit = numar de inmatriculari, plecari, deplasari, chiar si urari amu cum o fi? despre ce vreti sa vorbim pana la urma urmei? |
pai cand e vb de urari cred ca sunt binevenite pe orice topic
|
hai sa ne uram sarbatori fericite aceiasi 5-6oameni, pe fiecare topic in parte.
o facem? va sparg.... acum ma pun pe sters.pai ce aici chat bodyspeed |
Buey... La Multi Ani 2007!!! Si Sa Dea Domnu Sa Nu Avem Taxe Mari De Platit Pe Fetele Noastre... ;))
|
Te rog sa nu imi mai editezi mesajele domnu` bodyspeed, caci nu cred ca am spus ceva ce nu ar fi trebuit.
iar ca sa iti bagi replica...puteai sa scrii si tu un mesaj separat;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning