![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
ti-ar placea nebunule :P :)
|
mda....dar nu as baga-o la liniutze. la greutatea ei as mai putea adauga un 50 de kg de 90(sau chiar 100)-60-90 si as alerga s-ul cu sofer pe autostrada. nu in RO. oricum e tare sa iti citetsi emailurile in timp ce soferul scoate timpi demni de subaru pe 0-400m, nu? si eventual cu ABC -active body control activat asa incat sa nu prea simti mare lucru.
faza tare: a mers un amic cu un Audi S8 cu bunica lui in dreapta si a stat la stop langa un autobuz...dupa cateva secunde..bunica-sa: "Mama, am surzit eu de tot, sau chiar nu se aude autobuzul asta langa noi" :)))))) |
fiti atenti.... masina care am condus-o si mere de rupe...o sa radeti daihatsu move motor de 1000cmc si 160 in bord si 159 prins cu ea ....demaraju....rupe...ce sa mai...:D..app...cu toate ca n-am permis ink...:(..si am mai condus si alte masini.....Oltcit..Dacie...TV...Aro...Opel...si Tractor :D..si altele
|
new 535d si 2003 525d. ambele cu pachet M. adica M5(35) si M5(25) pt necunoscatori :)))))))))))) hahahaha
|
hmm Mercedes E 220 160 de cai ;) hidramata :( din pacate :|
|
Suntetzi nijte distrushi manca sa mor io ...275 km/h cu rx8 ...si io am un passat din `04 i`am dat 320 si se mai ducea da mi`a iesit un avion in fatza...sa mor....las`o`n mm ...din 100 de insi care am postat aici cre`k 80 terminau cu "da` n`am permis"
|
nu am vazut sa scrie la inceputul threadului.....ATENTIE!!!! Posteaza doar cei cu carnet!!!
|
am carnet da' cea mai rapida masina condusa a fost inainte sa il iau am dat o solenza cu spatele 3 metri
pot sa spun ca m-a impresionat demarajul :lol: |
1 Attachment(s)
Maserati BiTUrbo *1984
2.5L V6 185cp 5500rpm a unui prieten mai bogat (a murit tacsu si a ramas cu 6 magazine de mashini de la Fiat, Lancia si Mazda) ...si m-a lasat sa dau si yo o tura ... in rest o tine mai mult in garaj..de fapt vedeti cum arata [bine inteles nu e in Romania] |
nu am condus, dar am fost plimbat:
2 xS3 new -265 cai 4motion. leon cupra kit turbo schimbat ; ~330 cai. S3 al lui tentean, ~350 de cai. damn. |
meaning this car,
dar nu prea mai sunt pozele.. https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/9673-audi-s3-andrei-tentean/page-2.html |
eu daca nu mai am permis ci doar dovada am voie sa postez?;)
|
hopa ce ai facut taz tea pedepsit?????????
|
Broscutza mea, ford fiesta---170km/h pe dn1 campina-Ploiesti
|
Seat Cordoba .. 205 km/h .. DN Campina-Ploiesti :D .. Proud
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning