![]() |
Re: Ce muzica preferati?
Bassu -le sunt de acord cu tine: I HATE MANELE!
Din masina mea niciodata n-o sa se auda manele :!: :!: |
:???:Prefer JAZZ :???:
|
eu prefer orice oriunde si oricand depinde de situatie...daca sunt in masina ascult house si muzica de negri se stie ...iar la un gratar merge si un guta...ca doar na..toti suntem romani..
|
confunzi muzica populara cu muzica tiganeasca si cu manelele
si da-mi voie sa-ti aduc la cunoistinta ca muzica house nu mai exista de prin 92-93 |
nu cred ca le confund...eu personal nu ascult nici muzica populara nici muzica tiganeasca si nici manele dar cand mergi la o nunta un chef un botez etc le asculti ca nu ai ce face...si ai dreptate muzica house care era odata a disparut exact cand zici tu dar pentru mine tot muzica house a ramas...un fel de "zdringhi zdringhi" aia nu se poate numi muzica dar vezi tu ca sunt multi care asculta asa ceva si toata lumea ii spune house...
|
eu ma retrag de la nunti, botezuri si chefuri cu manele sau alte muzici de proasta calitate
iar in ceea ce priveste "zdringhi zdringhi" poluarea fonica provocata de unele sisteme care nu sunt regalte cum trebuie este o injuratura adresata celor care asculta muzica la un sistem perfect reglat |
ideea e ca muzica mea e reglata chiar de un tip de la mures care merge la concursuri de db drag care nu merge niciodata sub 6 KW deci parerea mea e ca nu trebuie sa ma incluzi si pe mine in aceeasi oala cu cei care merg cu muzica blana si baraie boxele de iau foc..poate ai odata ocazia sa te convingi ca e reglata calumea..
|
prin simplul fapt ca folosesti o unitate sony mi-am dat seama ca nu e muzica reglata bine..si asta ti-o spun fara ofensa
iar la capitolul reglaje nu trebuia sa te duci in mures sa-ti face tune-up-ul sistemului |
eu am alergie la manele, nu le suport de nici o culoare :chainsaw:
dar asta e, fiecare cu preferintele lui! @tino2119: si daca suntem romani ce? trebuie sa'l ascultam pe incultu' guta? merge grataru' si fara guta si alte asemenea specimene cu nume de alimente :zombie: |
@X_T aici ai dreptate...dupa cum spuneam mai devreme nici mie nu imi plac doar ca le ascult atunci in momentul in care sunt puse..si bassule sa stii ca nu am fost la mures doar pentru reglaje si avand o unitate sony nu inseamna ca nu e reglat bine(depinde si ce intelegi tu prin "reglaje")...nu e nici o ofensa pentru mine deoarece parerile sunt impartite dar pana strang bani de altceva in afara de sony asta e.stiu clar ca sony nu e facut pentru competite si deocamdata ma multumesc cu ce am.mersi pentru sfat...
|
In cielo eu am o coaja de Alpine TDM-7532R cu magazie CD si un amplificator blaupunkt , inseamna ca am muzica reglata bine ?:lol:
|
nu stiu..sa iti spuna bassu ca eu nu stiu ce intelege el prin reglaj..:D bassule nu mi-o lua in nume de rau dar asa e
|
x_t ce ai cu NEBUNIA LU SALAM ?
Sa moara gibilan ca are voce de soprana :X |
eu am alergie la sony
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning