![]() |
Re: Provocari
am vazut si eu pe youtube o calibra suparata: https://youtube.com/watch?v=Ab50X_Vqtic
no offence dar pe langa asta majoritatea bmw sunt prastie...asa cum e si dif intre logan si bmw...mereu se gaseste ceva mai bun...criticile alea cu aerodinamica si cu alte alea sunt aiurea parerea mea... tot respectul pentru TAZ si pentru ce reuseste sa faca cu o masina considerata aiurea de multi...8) era evident ca nu are sanse daca masina ailalta era turbo...dar poate isi pune si el turbo...:rolleyes2 |
Tare calibra aia ,cati cai o avea???Taz a facut si masini turbo si va face in continuare dar parerea mea pana in 140 cai
|
cred ca exagerati un pic cu TAZ...solenta aia dc se tinea asa dupa el?
o sa ma dau si io cu el sa vdm care ar fii diferenta...io am 90 d cai... |
pun pariu ca te face lejer! :D
|
oki
si daca nu ma face lejer...imi faci rost d hard p degeaba!!! ;) |
Eu sincer as vrea sa vad o supernova cipuita sa se faca cu taz sa vedem atunci care pe care.Dintre masinile dacia stock supernova face 100 km/h mai repede decat solenza ,logan 1.4 si logan 1.6 8 valve ,pt ca are cutai foarte bine etajata
|
ii dau dreptate lui aysmen .. la un moment dat am avut si eu o supernova si asa este daca e in apele ei fuge al naiba de bine :)
ps. a lu taz-u e nenoricita rauu si daca ii face ce zicea k ii face... s-a cam terminat chiar face treaba nebunu cu ea |
Ce vrea sa i faca???Eu banuiesc ca vrea sa i puna turbo .De fugit o sa fuga mai bine da nuj cat o sa reziste motoru ala saracu la cate ture vede
|
tu vezi ca ii pasa cuiva de motorul ala!?
|
marfa audi ala a4
|
Care A4 si unde in albota stai ca poate te cunosc :D
|
A4 Ala Cu Ag 85 Rar
|
mda...macar de ar fi mai rapid decat un logan A4 ala...:)
|
aha deci cineva e invidios:))=))
|
nu prea are pe ce sa fie invidios,pt ca un audi ar trebui sa-si arate muschii si sa-si justifice banii investiti nu sa se faca de rusine in fata unui logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning