![]() |
Re: Piatra-Neamt
e numai buna parcarea de la strand pentru o astfel de intalnire ! Bune ideea ! O alta varianta ar fi in parcarea la petrodava(in spate ) ;)
|
Dragi copii...atzi dori ca pe 17 Februarie sa tragem o intalnire auto ...?In Piatra Neamtz ca mai apoi pe 17 Martie sa fie una la fel si in Iasi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal. la toata lumea.........eu vreau sa fac o propunere .........nu este ideia mea dar o sustin.........
Ce ar fi daca am incerca sa organizam ceva in poligon? curse de indemanare, de viteza, cel mai bun tinp scos pe tura.................ceva de genul asta. este un poligon deschis publicului, intrarea este ieftina ( 5 ron ) daca nu ma insel. intradevar sunt portiuni pe care asfaltul este mai rau( o singura banda pe linia dreapta - sunt 2 benzi ) dar in rest se merge fara probleme........... Astept pareri PRO si CONTRA(motivate) |
Quote:
|
Oameni buni este oficial!!! Prima intalnire lunara din seria multora care vor urma se va desfasura La Piatra Neamt....vor fi prezenti pe langa pasionati de tuning din oras...comunitatile locale din Iasi, Bacau, Suceava, Roman(pe cei din Roman o sa ii anunte ceilalti ca io nu a nici un contact pe acolo).
Deci pe data de 17 februarie 2007 va steptam in numar cat mai mare... |
Quote:
Idee ta este buna..dar ....in poligon sunt ceva gropi si denivelari..din cate stiu eu...eu am fost prin septembrie...si ..nu prea am fost incantat de calitatea drumului.. |
Quote:
|
Quote:
O alta varianta ar fi in parcarea de la stadion ...e mare...sptioasa...si in plus de asta duminica e libera....intalnirea cade intr-o duminica la ora 12....:D ;) |
Bravo baieti...felicitarile mele..pana acuma nota 10..pt acest "proiect"
|
Quote:
|
Quote:
Nu prea stii ce implica un asemenea eveniment!Nu prea stii ce responsabilitatzi ai pe capu tau!Nu stii ce se poate intampla daca un concurent scapa masina in public ... Chiar nu`ti imaginezi!Iti sugerez sa`i dai un P.M. lui Gratzian si dupa ... dupa astept parerile tale legate de un asemenea eveniment de amploare!Poate daca ai prea multi bani,poate daca ai o firma ce se ocupa cu asa ceva...poate nuj...Oricum din partea mea ... Mult succes! Mai bine ramai la simple intalniri ... si astea legale!Din punctul de vedere al Primariei intr`o parcare fara prea multa galagie!Sfatu meu si prietenesc...nu mi`o lua in nume de rau! |
Quote:
Cat despre intalnire va spun de pe acuma ca tre sa ne luam gandu de la demonstratii de forta gen burn-out, intoarceri sau alte alea...nu isi au locul...daca se intampla ceva raspund organizaotrii PENAL! asa ca ... |
Parcarea de la strand este perfecta....si este foarte frumoasa...si fain amenajata.In spate la petrodava...se ocupa tot timpu locurile...ba camioane..ba masinile de la "Boom",etc etc.apoi..pt o intalnire pt mai multe masini..nici in centru la parc nu`i bun..ca si acolo...se cam ocupa locurile..Asa ca la strand este numai bun,zic eu...este si mai retras...o sa fie o intalnire doar pentru cunoscatori....pt ca asa si tre sa fie.Bineinteles,asta e parerea mea.....Daca e nevoie de ceva aline...anunta`ma..si incercam sa rezolvam!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning