![]() |
Re: SLR vs. Carerra GT
Carerra GT klar :D cutie manuala :D
|
Am vazut slr-ul la tv in teste si a fost mult peste Porsche
|
Quote:
|
SLR - imi place mai mult designule exterior ...ce as vrea sa am numa jentile ca iau un gti de pe ele:))
|
SLR-ul este si ramane o masina de fitze si figuri,...
dar interesant ca un CARRERA GT, un GT2 si un RUF RT12 scot acelasi timp pe nürburgring , anume 7:33 !!! :rolleyes2 |
ambele masini sunt 'A DREAM' ptr multi dintre noi.daca as castiga la loto:) si m as hotara sa mi iau una dintre ele,as alege slr-ul ptr ca imi place mult mai mult decat gt-ul(si aici strict aspect exterior)daca as vrea nebunie,atunci clar as alege veyronu:))
|
SLR de departe,poate numai pt botul ala lung,am vazut unul live,si...am ramas prost,e atat de frumos,porsche in general nu prea ma incanta,probabil pt ca sunt toate la fel,ca tot veni vb,care are dvd-ul ala de la top gear,cand zicea Jeremy Clarkson de SLR ,sa vedeti si voi cam cat consuma ;)) (vreo 87 de litri in maxim 2-3 minute,daca mergi cu viteza maxima-ceva de genu)
|
carrera gt fara discutzii...arata shi mai frumos...shi la performantze e foarte tare. singurul lucru ce-mi place la SLR e sunetul care e superb. insa...am auzit..defapt...am simitzit un porsche carrera gt pe viu shi pur shi simplu itzi rupe creerii.
|
imi plac porsche-urile asa k am mers pe carerra GT ... motor v10 si cutie manuala deadly combination :twisted::twisted::twisted:.... si eleronul spate care se ridica la viteze de peste 80 km/h... :!:super tare masina:oops:
|
carrera gt arata mult mai bine si se aude de 1000 de ori mai bine...slr ul are doar performante mai bune un pic mai bune...dar k aspect nume si fitza pe strada ...carrera gt rupe tot
|
Carrera GT....daca era un SLR 722 discutam altfel:D:D:)
|
Carrera GT
|
Quote:
|
mie imi place mult mai mult mercedes...si mai e o chestie...cine se da jos dintr-un Mercedes = un domn/om de afaceri
Cine se da jos dintr-un Porsche (exceptie Cayenne) = un pusti... |
Porsche Carrera GT imi place mai mult....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning