![]() |
Re:
Quote:
|
revenind la topic ... (unde sunt moderatorii ? ati inceput sa o luati pe aratura rau de tot! )
... cum spuneam pe prima pagina ... voiam sa vand berlina si sa-mi iau tico. am reusit. conduc tico sl (1999, 40.600km la bord, verificata din bara in bara in service daewoo) de 3 saptamani ... masina este impecabila ... in afara de senzatia de \"barca\" si de sentimentul de \"profunda\" :lol: siguranta ... pe care le are dacia in plus fata de tico, restul, ABSOLUT TOT este net superior la masina coreeana (demaraj, viteza, confort, etc). dacia am testat-o de sute de ori si la legale si la ilegale ... stiu ce poate o dacie 1.4 stock .. la fel de stock este si tico ... si daca, prin absurd, m-as trage eu cu mine, dacia vs tico, mi-as face dacia muci ... si pe 100m si pe 400m ... si pe 2km ! :lol: :lol: :lol: parerea mea: vedeti-va de treaba si nu mai comparati masina de 30 si ceva de ani cu tico. |
stii cumva in ce an a fost proiectata masina dupa care a fost copiata tico ( am uitat cum ii zice)?
am mers mult cu tico, si la 130-140-147 cu soseaua libera abia o tineam sa nu ies de pe sosea, nu mai zic ca mergeam pe mijlocul drumului si atunci cand vedem ca vine unul pe contrasens ma dadeam intai pe contrasens ca sa am de unde ma duce inapoi....in rest e ok, da per ansamblu tot n-as da dacia pe el... |
Re:
Quote:
cred ca avea ceva probleme cu directia ( jocuri in caseta, pivoti, bucsaraie ceva) |
Re:
Quote:
referitor la fani aleks cred ca esti clar pt TICO!poate la demaraj o fi tico mai rapid dar la viteza sta in urma daciei!si daca dacia e stock cred ca e in fata la tico si la demaraj |
Re:
Quote:
eu faceam o comparatie obiectiva, nu sunt genul care sa bat campii doar ca sa spun ca o masina e nu stiu cum si sa arat ca am e dreptate. nici macar despre masina mea nu imi permit sa spun ca este nu stiu ce ozn, spun doar ca asta este masina pe care mi-am permis-o si pt banii pe care ii am este foarte buna. si cand spuneam ca tico este mai rapid decat dacia la demaraj o spun pentru ca am testat kestia asta de multe ori, si tico iesea primul. la viteza maxima nu stiu, deci nu ma hazardez prea tare, mai ales ca la dacie este si motorul ala de 1400 cmc si este si cu cutie in 5 trepte... |
cristi_ubs \"poate la demaraj o fi tico mai rapid dar la viteza sta in urma daciei!si daca dacia e stock cred ca e in fata la tico si la demaraj\"
vino tu cu o dacie berlina pe carburatie 1.4 (cate trepte vrei) STOCK si iti demonstrez contrariul si pe 5km (daca avem parte de sosea buna si ... no cops!) |
Re:
Quote:
|
da! (de obicei, nu fac afirmatii doar ca sa ma aflu in treaba)
|
Re:
Quote:
|
:wink: nu ma refeream la tine sau la cineva in special ... dar, totusi, sunt multi care vorbesc din ce vad pe la tv ... (sorry pt offtopic dar trebuia s-o spun) :twisted:
|
Mai intru din cand in cand p-aici si vad ca situatia e neschimbata. Numai aberatii. Dacia - 175 km/h la 7000rpm. Oi avea vreun VTEC sub capota si nu stim. Sau poate ti s-a dereglat acul de la gropi si ti se misca intre 3000 si 8000.
Toti \"cunoscatorii\" care isi vad Dacia vreun M3, cu praguri Gti, pleoape de scoci si \"buze\" tip Vitan vin cu afirmatii dintr-astea de Ciao Darwin. \"Frate, eu cu Dacia fac bordul, frate, am facut un BMW la stop cu Dacia\". Nu v-ati plictisit, \"fratilor\", sa fiti atat de penibili? Sau poate vreti sa rivalizati cu Tociu si Palade? Eu nici n-as indrazni sa compar Tico cu berlina, numai din prisma faptului ca Tico are A/C si clapete de deschidere din interior a portbagajului si a capacului de la busonul de benzina. La Dacie ai aer conditionat de deschiderea geamurilor si n-spe chei pentru fiecare broasca. Iar de consum nu mai zic, faci plinul cu 800.000 si mergi 400km lejer in oras, iar bucsile si directia le repari cu 1 milion si ceva. PS: Tico este copia lui Suzuki Alto din 1989. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu am motiv sa ridic in slavi tico, dar am si dacie si tot ce am facut a fost doar o comparatie la obiect si strict on topic, spre deosebire de altii.
bafta! |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning