![]() |
re: e46 simple & clean
3 Attachment(s)
Am montat pragul, cel vechi era indoit(deh, parcare la bautura..)
Attachment 2861956Attachment 2861957 Volan cu comenzi Attachment 2861958 Mai am nevoie de un carenaj dreapta fata, in rest masina e completa, fara cleme lipsa,etc... Inca nu ma pot hotara daca sa-mi pun folie pe luneta+geamuri spate, sau daca sa nu pun... |
Quote:
Cat despre folie, parerea mea este ca merita sa incerci o nuanta deschisa.O zi buna! |
2 Attachment(s)
Quote:
Si 2 poze cu folia pe stopuri pe timp de zi, n-am vrut sa pun si pe semnalizare deoarece pe unele femei le-ar deruta si n-am chef sa ma trezesc cu vreo vita in lateral... Attachment 2862040 Attachment 2862041 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mersi ca ai mers astazi cu mine! Attachment 2862252 Attachment 2862253 Attachment 2862254 Urmeaza Bujii NGK, si jantele b-) acolo o sa-mi ia ceva sa ma decid... |
Quote:
|
Quote:
|
Ce firma e folia?
Din cate stiu eu, dupa ce pui folia, nu speli masina cateva zile, e posibil sa te trezesti cu bule de aer. |
jante + pachet-ul ///M ii mai trebuie :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Si daca o montezi iarna?
|
Quote:
Si nu cred sa aibe o legatura foarte mare, daca o montezi iarna ce faci? Ma gandesc ca acel lipici se usuca undeva la 12-14ore... Quote:
|
Quote:
|
Vreo 4 zile, e recomandat ca geamurile sa ramana inchise, dupa infoliere.Asta e singurul lucru care mi s-a spus dupa ce am montat foliile pe masina, tot Llumar.
De spalat nu cred ca are vreo problema.Oricum majoritatea spalatoriilor au apa calduta. Mai bine mergeai pe 30% peste tot, dupa mine, e mai elegant, si nu suport diferentele de ton intre geamuri. In rest masina arata foarte bine, ma bucur sa vad ca ai atata grija de ea! Spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning