![]() |
Re: poze cu lucrarile mele
uite ... intra aici si o sa vezi niste idei pe care le-am avut eu pentru masina mea .. poate te ajuta cumva ... https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/22407-paint-potrivi-capota/page-3.html ... unele sunt idei bune altele nu stiu ... arunca un ochi si baga si tu o idee ca in primavara vreau sa fac ceva ... :oops:
|
Quote:
am aruncat o privire si din ceea ce am reushit sa vad mi+am spus parerea ;). numai bine si stiu ca vei face alegera corecta ;) |
mercic esti super baiat si sper ca poate vom reusi vreodata sa ne vedem face-to-face ;)
|
Quote:
si cine stie... viitorul le va spune pe toate ;) bafta multa cu legerea modelului ;) |
poate imi dai o idee si cine stie :oops:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
uite ceva ce am facut saptaman asta
|
Quote:
Am o intrebare : Te-a atras pictura sau ai ceva studi in sensul asta ? Daca vrei sa raspunzi bine , daca Nu iarasi bine . Mercic si tine-o tot asa . :rolleyes2 |
Quote:
dar important e sa faci ceea ce iti place cat mai mult posibil si eu fac ceea ce imi place si cat de des pot ;) numai bine |
Salut!
foarte frumos lucrat, detalii si detalii!!! This is what I like the most! Ce vopsea ai folosit la casca aia ca ador culoriile acelea vii!!? Happy airbrushing! |
6 Attachment(s)
Quote:
aici e ceva ce am facut saptaman trecuta. carcasa de calc si un gangsta scoter :lol: |
foarte frumos lucrat ..imi place cum le faci ..bravo .. si bafta in continuare ;)
|
3 Attachment(s)
mersi mult
asta e e ultima ce am facut-o i curand apare si poze cu motorul cu aceasi tema "lupul dacic" |
3 Attachment(s)
sper de data asta sa se vada
|
se vede ca ai talent....bafta in continuare....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning