Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

21UKS 30-11-11 20:19

Re: E36 - \Inca un cabrio....

Quote:

Originally Posted by GTII (Post 4751083)
arata f.fain :p bafta in continuare cu ea

ms frumos

21UKS 02-12-11 17:48

:sad:...am aflat si eu ca exista la hardtop niste garnituri...sau ceva de genul asta care vin sub el (intre el si caroserie...cumva) acolo la prindere....stie cineva sa ma lamuresaca si pe mine???...eventual poze ceva....???

silviu87 02-12-11 20:24

sper sa-ti fie de folos

http://realoem.com/bmw/showparts.do?...84&hg=54&fg=20

21UKS 02-12-11 20:29

ms. frumos...am butonat deja realoem-ul....:D ...nu am vazut acolo nimic care sa semene cu ce am aflat eu...de fapt nu stiu ce anume caut...mi-a zis cineva ca are la hardtop si garniturile de etansare :shock: si nu mai am nr de tel sa-l intreb detalii....atunci nu m-a interesat

silviu87 02-12-11 21:44

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4755350)
ms. frumos...am butonat deja realoem-ul....:D ...nu am vazut acolo nimic care sa semene cu ce am aflat eu...de fapt nu stiu ce anume caut...mi-a zis cineva ca are la hardtop si garniturile de etansare :shock: si nu mai am nr de tel sa-l intreb detalii....atunci nu m-a interesat

cu mare placere,succes!

xxdadixx 02-12-11 22:06

Eu nu am auzit de garnituri. intre hard top si caroserie e un cheder cam cat un deget de gros din cate imi aduc aminte care se preseaza cand impingi de inchizatorile alea de pe lateral.

21UKS 05-12-11 15:38

2 Attachment(s)
azi am sudat tips-ul la toba si am scos borna de la baterie in timpul sudarii. Cand am pus inapoi, in afara ca a trebuit setat iar ceasul, data, etc. mi-au ramas aprinse 2 becuri in bord: cel cu "P" si cel cu semnul exclamarii (al 3-lea si al 4-lea de la dreapta la stanga. este o coincidenta sau nu am facut eu ceva bine:cry: ?

xxdadixx 05-12-11 19:35

Cred ca ai atins ceva pe acolo, cablul de la frana de mana si senzorul de placute, daca nu ma insel ambele sunt pe partea aia.

21UKS 06-12-11 02:54

....din cate stiu eu, senzorul e la roata din dreapta pe spate... si nu am umblat decat la toba ( a last-o din suruburile alea doua din lateral ca sa ajunga cu aparatul de sudura de jur imprejur)

am observat mai spre seara ca nu se mai aprind nici becurile din bord de la afisajul kilometrilor( primele 1-2 cifre se deslusesc un pic apoi nimic)

rezolvarea sa fie o resetare a computerului? ( asa mi-a zis cineva)

21UKS 21-12-11 13:55

3 Attachment(s)
s-a rezolvat pb cu ceasurile de atunci...am fost la un tester, dar nu aia era rezolvarea....mi-a scos baiatul mufele de la ele si a probat alt ceas ca din start a zis ca aia este prima chestie....intradevar alea mergeau....cand le-am pus inapoi pe ale mele...SURPRIZA....functioneaza.....:D
mi-a zis ca probabil de la un varf de tensiune in momentul cand am pus eu borna s-au "blocat" (poate mi-a tremurat mana cu borna :D). oricum am aflat ca este totul OK...nu am pb cu motorul si ...cu ce se mai vede acolo la un tester...asta e un lucru bun;)

si bineinteles, nu m-am putut abtine sa nu-i fac un cadou motanului drept recompensa ptr treaba asta: un set de bandouri NOI NOUTE:lol:(mai am un pic si in masina dorm :lol:)

azi o sa le pun dar intai sa-mi iau si ceva de lipit zdravan ca nu le las doar in clipsuri....:lol::lol::lol:

xxdadixx 23-12-11 07:41

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4788899)
s-a rezolvat pb cu ceasurile de atunci...am fost la un tester, dar nu aia era rezolvarea....mi-a scos baiatul mufele de la ele si a probat alt ceas ca din start a zis ca aia este prima chestie....intradevar alea mergeau....cand le-am pus inapoi pe ale mele...SURPRIZA....functioneaza.....:D
mi-a zis ca probabil de la un varf de tensiune in momentul cand am pus eu borna s-au "blocat" (poate mi-a tremurat mana cu borna :D). oricum am aflat ca este totul OK...nu am pb cu motorul si ...cu ce se mai vede acolo la un tester...asta e un lucru bun;)

si bineinteles, nu m-am putut abtine sa nu-i fac un cadou motanului drept recompensa ptr treaba asta: un set de bandouri NOI NOUTE:lol:(mai am un pic si in masina dorm :lol:)

azi o sa le pun dar intai sa-mi iau si ceva de lipit zdravan ca nu le las doar in clipsuri....:lol::lol::lol:

Cand le montezi si cat au fost?
Arata f bine.

mihayruncanu 23-12-11 08:26

In asa masina cum sa nu iti vana sa dormi sa o iei cu tine peste tot.;)

21UKS 23-12-11 09:18

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4791369)
Cand le montezi si cat au fost?
Arata f bine.

ms....aseara am pus bucatile alea mici si azi urmeaza cele de pe usi....si...bineinteles poze

au fost 400lei ca de: NU-S OEM:D cum zice cineva care vinde unele de 15-20 de ani la 100 euro.....si cica astea sunt mizerii, de parca un plastic are alta calitate in afara de a fi frumos (iar alea vechi ...coapte clipsurile si zgaraiate toate sunt mai frumoase ca na, le vinde el :rolleyes2)...in fine :D eu sunt multumit de ele si se prind perfect pe masina...

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4791391)
In asa masina cum sa nu iti vana sa dormi sa o iei cu tine peste tot.;)

.

ms. frumos .....eu ma refeream ca ma scoate nevasta sa dorm in ea....:lol::lol::lol:

xxdadixx 23-12-11 09:29

Astept o poza cu ele pe masina, arata bine ca si textura plasticului iar semnul cu M3 se poate schimba la alegere cu ceva OEM. Si eu am avut pe berlina OEM dar erau in stare ff buna, am ajuns in jurul a 350 de lei cu ele. Depinde cum le iei. Totul e psihologic :lol:

21UKS 23-12-11 09:51

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4791444)
Astept o poza cu ele pe masina, arata bine ca si textura plasticului iar semnul cu M3 se poate schimba la alegere cu ceva OEM. Si eu am avut pe berlina OEM dar erau in stare ff buna, am ajuns in jurul a 350 de lei cu ele. Depinde cum le iei. Totul e psihologic :lol:

o fi psihologic...:D...dar mie nu mi se pare ok sa dau pe o piesa sh un pret mai mare decat pe aceeeasi piesa noua.....mai ales in cazul unui plastic....doar ptr ca nu prea sunt la vanzare, se gandesc unii ca isi scot banii pe masina respectiva din 2-3 piese. Sunt FOARTE de acord ca anumite piese de caroserie spre exemplu sunt mai bune sh decat chinezariile, dar acum m-am convins: bucse, pivoti....etc nu merita sa le iei de la dezmembrari (coapte). E adevarat sunt unele bune daca ai norocul sa prinzi o masina la care s-au schimbat FOARTE de curand in germania sa zicem, dar astea sunt mai rare ca baietii ce le aduc ptr dezmembrat nu cauta nici ei masini bune si scumpe....CLAR. Stiu eu unu care zicea fara sa vada masina ca nu da mai mult de 400euro pe ea indiferent ce are si cum merge (la telefon)....si el apoi cere 100euro pe niste plasticuri:D

INTELEG SA CUMPAR PIESE SH, DAR SA FIE LA PRETURI REZONABILE NU AIUREA DOAR PTR CA VEZI DOAMNE SUNT OEM

Si apoi cu OEM-ul asta iar e alta treaba....eu cred ca OEM dupa cum e si traducerea, inseamna piesele ce s-au pus pe masina cand a iesit din fabrica....nicidecum sa-mi pun eu motor de 2.0 pe un 316 (unii nici nu tin cont sa schimbe si la sistemul de franare ce trebuie si cand trebuie in acest caz)...nici sa-mi pun stopuri de M pe o masina care nu este M...nu zic ca asta nu e in regula , dar OEM ar trebui sa fie masina asa cum a fost facuta...restul sunt modificari....in sfarsit discutia asta nu are nici o treaba...:lol: fiecare isi face la masina ce ii place si cum ii place, dar eu mor cand vad pe toate topicurile BAFTA CU PROIECTUL:lol::lol::lol: si respectivul nu are bani sa-si coasa tapiteria la un scaun...

Ca tot venii vorba PROIECT este cel al lui "jummy" sau cum are baiatul ala userul (acolo tot respectul si admiratia), dar faptul ca mi-am pus o bara de M sau nu ...sau un angel .....un xenon etc asta fratilor este fix pix....nu-i proiect.;)

azi pun si pozele...ca sa revenim la oile noastre....;)

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning