![]() |
Carcotasule! :lol: Am dat si eu un exemplu cu 500 cp, nu mai tin minte toate scorurile care le-au dat unii. Nu cred ca am zis sa nu va exprimati parerile, nu sunt in masura sa interzic asta! Doar ca subiectul o luase putin razna, parca eram la licitatie...
|
Re:
Quote:
|
o sa avem in curand 2 reportaje cu cielo si subaru
|
Uite, de asta era nevoie! Sa ne informam si dup-aia sa discutam!
|
chiar daca exista dispute intre \"bisericute\",Bucurestiul demonstreaza si va demonstra in continuare ca este apogeul fenomenului automobilistic de acest gen din tara...nu pot decat sa va felicit si sa regret ca nu ma numar printre voi,acolo,in Bucuresti,capitala tarii nu numai din punct de vedere geografic...tineti-o tot asa!
|
e adevarat ce a zis baiatuu depre bucuresti.dar poate si constantza o sa ajunga macar la un sfert din cea ce este bucurestiu
|
*
:wink:
multa bafta in ce iti propui TRA-ule.... :wink: |
Sunt sigur ca nu locatia conteaza ci \"calitatea oamenilor\" . Constanta, Craiova , Calarasi, Timisoara, Brasov, Iasi, Oradea, Bucuresti etc. suntem toti la fel ,distanta ne omoara!!!
|
LEGAL RACING
Din experienta acumulata va spunem ca acest fenomen, este intradevar cel mai pregnant in Bucuresti, iar Timisoara e foarte aproape in unele situatii chiar il depaseste dar nu cu aceeasi constanta.
Imediat vine in spate Constanta, care la randul ei e secondata de Craiova si cu o medie buna este de remarcat Braila-Galati. Iasiul e ceva mai putin aprins, chiar daca scanteia nu lipseste nici de acolo. Inca avem zone neexploatate cu ar fi: Cluj, Sibiu, Brasov, Resita ... |
Distanta ca distanta ... dar mai degraba lipsa de autostrazi zic eu ca este cea mai criminala :D
|
lipsa de banii e problema nu distantza si autostrazile .
in orice caz la constantza sunt multzi doritorii de curse care nu pot ajunge la bucuresti,craiova sau in iasi :)))))))) in rest cel mai frumos ar fii sa fie o cursa in fiecare oras:))))))) |
Din pacate posibilitatile financiare ne impiedica sa organizam curse in toate orasele din tara. Speram ca in anul 2005 sa ajungem si in alte orase (cele mentionate de Sebastian) si bineintels in vara si la Constanta.
|
LEGAL RACING
Cred ca pentru a viziona cea mai neutra parere legata de eveniment e bine sa vizionati emisiunea ISCTRIM TV ce poate fi descarcata de pe prima pagina a siteului.[/b]
|
a fost super tare cursa si la cat mai multe curse!
|
nu mai scrie aiurea zeci de posturi ca ti-o iei !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning