![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
4 Attachment(s)
... mic update , geamurile spate si luneta foliate cu lummar 95% opacitate. urmeaza si fata cu 30% sau 50% , asta ramane de hotarat ce si cum.
|
7 Attachment(s)
Si cu ocazia zilei mele de nastere , am primit un cadou deosebit , sincer sa fiu am ramas speechless..
|
La multi ani si aici ! E super tare tortul !
|
Quote:
PS: Frumoasa masina :) sa o conduci sanatos |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Au ajuns stopurile pe spate , mai ramane sa le fac un singur lucru si dupa aia sa fac un set de poze mai detaliate cu modificarile suferite de masina pana acum. Stiu ca parerile vor fi impartite , dar am privit imaginea per ansamblu deoarece masina isi va schimba culoarea. |
Te pregatesti de autocolant negru? :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Masina e pregatita de iarna , next step : Retrofit Bixenon + angel eyes
|
arata foarte bine cu stopurile astea :D la ce bani le-ai luat ?
|
Quote:
Am si eu nevoie de o parere , caut un kit xenon bun , ma refer la balasturi ok digitale si fara sa dea eroare de bec ars pe masina si becuri ok . Ma intereseaza calitatea si fiabilitatea in primul rand [ ma refer la chinezarii ] Kitul sa fie pentru d2s. Kitul va fi folosit pe lupe fx-r bixenon. |
4 Attachment(s)
Retrofit cu lupe bixenon + angel eyes + kit xenon d2s
|
frumos si mai ales practic:D....
tu ai lucrat la ele?ma refer la instalarea de lupe... mai un polish si eventual o folie protectoare peste si ai faruri pentru 1000 de ani:D |
Quote:
sa vezi cum se fac sticlele in 6 luni !!!! |
Quote:
si erau ca si in prima zi(cam 3-4 luni asa cum eram si dupa a fost pus si folie de protectie) asa ca nu are rost sa intram in discutii mersi |
Quote:
Quote:
Farurile au fost polisate odata , de asta arata in halul asta , nu cred ca mai merita inca o polishare , mai bine cumpar altele noi si am incheiat balciul. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning