Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

LaurentiuB 05-07-11 19:57

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

Bine, monser daca tu vrei sa-mi pierd vremea, o s-o fac.Sa-ti demonstrez tie cat si lui VRX ca cititi printre randuri.Superficialitate, rautate sau interes?

"Meloman care sa nu fie audiofil... Posibil. Dar un audiofil care sa nu fie meloman? Care e rostul? Un Audiofil care nu e si Meloman... eh, aici vad eu un pericol clar de "parvenitism". "

Am scris ca nu sunt de acord cu asta:
Exista melomani care sa nu fie audiofili.Marea majoritate.
Exista si audiofili care nu sunt melomani.Ei sunt parveniti.Mi-am explicat in postul de mai sus punctul de vedere, contrazicand ce este intre " ".

ReLLaXX 05-07-11 20:06

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445268)
Te contrazic.

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445589)
Bine, monser daca tu vrei sa-mi pierd vremea, o s-o fac.Sa-ti demonstrez tie cat si lui VRX ca cititi printre randuri.Superficialitate, rautate sau interes?

"Meloman care sa nu fie audiofil... Posibil. Dar un audiofil care sa nu fie meloman? Care e rostul? Un Audiofil care nu e si Meloman... eh, aici vad eu un pericol clar de "parvenitism". "

Am scris ca nu sunt de acord cu asta:
Exista melomani care sa nu fie audiofili.Marea majoritate.
Exista si audiofili care nu sunt melomani.Ei sunt parveniti.Mi-am explicat in postul de mai sus punctul de vedere, contrazicand ce este intre " ".

Contrazici din principiu sau din obisnuinta? Nu de alta dar din cate vad... Imi dai dreptate. :)

Am spus ca este posibil sa existe melomani care sa nu fie audiofili. Esti de acord.
Am spus ca audiofilii care nu sunt melomani risca sa fie simpli parveniti. Esti de acord si tu.

Unde e contradictia? ;) Superficialitate, rautate sau interes?

ReLLaXX 05-07-11 20:10

Rolermen si Animalutz - avertisment. Daca nu ati inteles de ce, intrebati.

Desi nu cred ca e cazul. ;)

LaurentiuB 05-07-11 20:15

La prima propozitie ai lasat puncte de suspensie,din care se poate intelege ca esti ironic.Sau nu.
La a 2-a propozitie:
"Dar un audiofil care sa nu fie meloman?"
Nu te supara, dar nu vad ce nu e clar?
Limba romana se pare ca e diferita pentru noi.
Las-o asa.Ai dreptate 100 %.
Puteti sa ziceti si sa faceti orice,n-o sa mai raspund pe topicul asta.Hotul striga hotul.Vad ca va faceti gay intre voi, desi toata lumea stie ca Animalutz +Marinu = LOVE.Nu e de mirare ca pe orice topic pe care e ceva impotriva dansului il SUS-TII( se poate citi si invers :) foaaarte abitir )Restul chiar ca e CAN CAN :).
Nu mai intervin acum :)
O seara magica.

ReLLaXX 05-07-11 20:35

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445639)
La prima propozitie ai lasat puncte de suspensie,din care se poate intelege ca esti ironic.Sau nu.
La a 2-a propozitie:
"Dar un audiofil care sa nu fie meloman?"
Nu te supara, dar nu vad ce nu e clar?
Limba romana se pare ca e diferita pentru noi.
Las-o asa.Ai dreptate 100 %.

Hai sa facem analiza textului scris de mine. Fara sa interpretam gresit si fara sa decupam chestiile esentiale. ;)

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4444674)

Meloman care sa nu fie audiofil... Posibil.

-Dupa definitie, punctele mele de suspensie au urmatorul rol:

"In textul literar, reprezinta un semn grafic, dar si de tonalitate, care marcheaza discursul fragmentar, de tip reflexiv/meditativ, semnificand interiorizarea trairilor sau a gandurilor"

Acel "Posibil" de la final admite sincer si aproba posibilitatea, cat se poate de simplu si categoric.

Dar un audiofil care sa nu fie meloman? Care e rostul? Un Audiofil care nu e si Meloman... eh, aici vad eu un pericol clar de "parvenitism". ;)

Dupa punctele de suspensie ai sa intalnesti AFIRMATIA foarte importanta pe care pari sa o eviti, din care poti sa deduci simplu ca si eu consider Audiofilii care nu sunt Melomani posibili parveniti, si nimic mai mult. Termenul "parvenitism" sta intre ghilimele ca sa-ti atraga atentia ca asta este forma corecta (conform DEX) si nu cea folosita de tine (nr. "parvanetism")

Asadar, la prima parte admit ca exista Melomani care nu sunt Audiofili. Tu esti de aceeasi parere.

In a doua parte afirm ca Audiofilii care nu sunt si Melomani pot fi simpli parveniti. Tu esti de aceeasi parere.

Deci mai intreb inca o data, fara sa am nevoie de dreptatea ta... Unde e contradictia?

LaurentiuB 05-07-11 20:51

Am folosit si nu stiu termenul "Parvanetism"?

pilula20 05-07-11 20:55

1 Attachment(s)
BIG LIKE!

ReLLaXX 05-07-11 21:00

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445706)
Am folosit si nu stiu termenul "Parvanetism"?

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4444651)
Nu zic asta.Daca e asa, e in regula.Zic ca mersul la concerte,coruri sau alte manifestari NU GARANTEAZA ca cel care le frecventeaza este sau are neaparat cunostinte despre sunet (audiofile).Marea majoritate sunt melomani(oameni care iubesc muzica-oamenii normali dupa parerea mea) sau in unele cazuri(am batut un apropo aici) e vorba de un parvanetism (sever).(nu dezvolt).

Postul numar #100 din acest topic. Pagina 7.

LaurentiuB 05-07-11 21:24

Am folosit se pare :)
Scuzele de rigoare :)

ReLLaXX 05-07-11 21:28

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445790)
Am folosit se pare :)
Scuzele de rigoare :)

Scuzele sunt pentru utilizarea termenului, pentru confuzia contradictiei si reactia nejustificata sau pentru toate la un loc?

ReLLaXX 05-07-11 21:32

Quote:

Originally Posted by LaurentiuB (Post 4445639)
Puteti sa ziceti si sa faceti orice,n-o sa mai raspund pe topicul asta.Hotul striga hotul.Vad ca va faceti gay intre voi, desi toata lumea stie ca Animalutz +Marinu = LOVE.Nu e de mirare ca pe orice topic pe care e ceva impotriva dansului il SUS-TII( se poate citi si invers :) foaaarte abitir )Restul chiar ca e CAN CAN :).
Nu mai intervin acum :)
O seara magica.

Ah, era sa uit. Oricum raspuns de la tine nu mai astept. Pentru asta, pentru alte rautati si unele "etnice" din trecut, ne despartim. Sper sa nu-ti fie dor de noi, din nou. ;)

SQ Addict 05-07-11 22:45

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4445817)
Ah, era sa uit. Oricum raspuns de la tine nu mai astept. Pentru asta, pentru alte rautati si unele "etnice" din trecut, ne despartim. Sper sa nu-ti fie dor de noi, din nou. ;)

Puteam sa jur ca la LaurentiuB e una si aceeasi persoana cu B.......u. :lol:
In alta ordine de ideei - desi omu' are clar ceva cu sistemul audio de pe masina mea, cu CNCA, cu orice alt sistem audio in afara de cel mai bun sistem audio din lumea (al lui :lol:), cu Marinu, cu orice si cu oricine - hai sa nu ne mai obosim totusi. E clar faptul ca orice am spune sau face, el tot pe a lui o tine.

"Damnant quod non intelligunt!"

RollerMAN 06-07-11 00:20

mda...am zis initial ceva...dar...m-am gandit ca n-are rost...imi e prea lene sa incepem o alta discutie...

ReLLaXX 06-07-11 00:31

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4446227)
mda...am zis initial ceva...dar...m-am gandit ca n-are rost...imi e prea lene sa incepem o alta discutie...

Pot sa vad si variantele inainte de modificari. ;)

Las-o asa ca e bine. Noapte buna!

roli 06-07-11 01:46

de curiozitate daca la urmatorul eveniment emma daca va mai participa marian (ceea ce nu cred) si va veni un arbitru strain si tot pe el il va puncta mai bine pe el il vei crede?

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning