![]() |
Re: Polo GTI vs...
Quote:
|
Quote:
sunt sigur ca o sa fie bomba da' doar ziceam ca pana atunci restul lumii nu o sa stea degeaba... |
Hai ca glumesc o fac dar pana nu e pe strada nu pot afirma ca o sa aiba 1000cp iar eu sper la un modest 250.
|
Quote:
Astept inlocuirea si eventual niste cauciucuri noi si dupa aia nu e problema |
felicitari....sincer nu ma asteptam sa traga asa, ne mai vedem noi ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Merge liniar la 1.1 si peste, iar ce ai tu e de inspiratie britanica a unui roman. E bun merge bine si urca mai sus, iar anotimpul, temperatura influenteaza destul de mult parametrii. Eu estimez un cuplu bun si cca 210cp reali. |
Quote:
Si, sincer asa cred si eu legat de putere (dat fiind ca am totusi evacuare turbo-back Milltek). Cuplul, insa, nu trece de 290Nm - asta garantat! O sa o pun pe dyno dar putin mai incolo... P.S.: Totusi, nu am spus unde am facut softul... tu de unde stii?! |
Lumea e mica si informatia circula.
Nu stiu de la sursa. Eu as vrea sa scot imediat masina insa nu e gata. |
polo pleaca incredibil de bine, are ceva caluti si cuplu bun. s-a desprins ceva pe la troaca aia batrina dar o sa remediez eu si daca vremea mai permite o sa vedem exact cum sta treaba.pina una alta ai 1-0 sa zicem chiar 2-0.
Felicitati ca nu ti-ai luat golf 5 gti care e mai slaba ca a ta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce importanta are fratilor ce soft are ZYX, cata presiune in turbina.....etc, important este ca masina fuge rau de tot. Meritul este al proprietarului. Asta este ....TURBO este TURBO. Bani putini investiti si cai multi.
Respect ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning