![]() |
10xz a lot piry :D incerc acum asa ;) danke
|
Re:
Mersi pentru idee xxdadixx....Poate cine stie...o sa apelez la ea.In schimb daca imi iau oltcit....il fac exact cum l-ai facut tu pe pc....e mortal...l-am pus pe desktop :lol:.Sa lasam aberatiile deoparte...iti multumesc pt efortul depus.
|
2 Attachment(s)
uite si rezultatele :D
|
rezultate mult mai bune si nici nu ramai cu albu ala acolo... geanta fata ii perfecta... la spate mai ai te potrivit ... dute la edit transform distort si mai joacate si pe acolo ....
|
Aici scrie \"masinile voastre preparate de xxdadixx\" si vad ca s-a transformat in \"masinile voastre preparate de Toata lumea care stie cat de cat\"... :evil: :evil: :evil:
Pt a va prezenta \"creatiile\" si pt a intreba sau oferi informatii postati la \"Aici invatati sa faceti tuning virtual\" No ofence |
poi da nume ma nu generaliza ca ma faci sa ma simt prost si poate ma apuc si de plans... incercam sa il ajut pe om... el o postat rezultatu.
ia si muta posturile acolo la invatati sa faceti hackerii daca nu iti plac aici... ce sa zic si cand se muta sa se stearga si mesaju tau si mesaju meu pentru ca ii o discutie total offtopic ... |
Piry ma_man ... e Craciunul ce naiba :wink:
Craciun fericit ! Sorry daca te-am facut sa te simti cumva prost. Respect ! |
TNG are dreptate dar eu nu ma supar atata timp cat oamenii se straduiesc si lucreaza ( destul de bine, zic eu ). Fara a pune intrebari stupide. :caffine:
|
Re:
xxdadixx.....mai am si eu o rugaminte...daca ma ajutzi esti cel mai tare om in viatza. :lol: modifica-mi daca potzi...un golf 4 si din spate...iar in fatza...daca ai putea sa faci ceva mai special (mai unicat) iti raman dator.
|
1 Attachment(s)
faby_16 uite si nova ta. Mie mi se pare realizabil proiectul asta!
|
2 Attachment(s)
Uite niste poze cu Matiz Power.Poate poti sa-l aranjezi putin.Dak vrei iti dau niste idei pe Mesenger.
|
Ms santos :P iti dau o bere la urmatoarea cursa :P
|
2 Attachment(s)
sal pls fa-mi si mie un virtual tuning la mashina.
|
BAAAAAAAAAA ! da nu mai veniti cu poze de astea asa MICI !!!!!!
faceti rost de un APARAT DIGITAL calumea cu CLARITATE foarte foarte buna si faceti o poza de la rezolutia de 1024 x 768 in SUS. calitatea ii foarte importanta !!! sa fie lumina buna poza clara ca altfel is pixelii aia de cacat si nu poti lucra calumea de ei si daca ii mica poza atunci nu poti sa dai zoom sa intrii in detaliu masinii. ! |
asha apar akum pozele pe forum dar da un click pe ele sa vezi ce se intampla...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning