![]() |
Re: Oltcit Trs
apar in seara asta la polivalenta !
|
te asteptam;):D
|
2 Attachment(s)
maine montez spoilerele :D
|
Quote:
|
am toba finala cu totul! folii nu mai am. pana iau talonu ca pe urma le pun iar :D vad eu ce fac!! :(
|
Quote:
nu mai baga lumea in sperieti ca talon ca sa ai gume 145 cu alea sa mearga ei eu rulez cu 205 ;) so kive me a breake |
tizule io cred ca o sa ramai si tu fara talon,io am ramas anul trecut si nu aveam decit 175/13 acum cu 185/15 nici nu vreau sa ma gindesc
|
ma enerveaza baietii cu codul lor rutier....ce e rau iau de la straini ce e bun nu iau. pt toata modificarea te taxeaza...
|
comform datelor completate de doarr4u pe forum,azi e ziua lui...oare???...daca da,LA MULTI ANI!!!...
|
daca asa e?? La multi ani...Sa ai grija de cadoul tau...;) mai Alex!!!
|
Quote:
|
pai daca il lasatzi sasi continuie treaba pana la finalizare pote o so vedetzi si seara
|
va multumesc frumos.. maine e ziua mea. 3 dec. ms piticule.
hai sa iti raspund.. la ce m-ai intrebat cu vreo pagina in urma.. atunci aveam 17 ani.. si daka nu eram tzepuit d cineva.. care tot ma amana cu piesele.. dadusem vreo 7mil pt 4 amortizoare si nici in ziua de azi nu le-am vzt.. m-am enervat si am vandut tot dupa ea.. tot forumu aproape ma critica.. am zis ca mai bine renunt la ea. la masina asta.. mai am nev de roti.. putin interior.. si un carbotest. in rest.. a iesit bine. da.. mi-am facut singur un cadou d ziua mea. |
pai ce a fost ma in capu tau cand ai dat atatia bani pe niste amortizoare??PS: La Multi Ani
|
Man dai un ban dar stii ca face si nu ti se strica dupa primele 30 de gropi
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning