![]() |
Re:
Quote:
Cum sa-si faca GAJ-u tobele? sa mai puna 4 pe linga \"vestitele\",un singur final,doua,patru,opt,zece,doispe... :idea: :idea: :idea: |
Intreaba si tu pe la veilside de exemplu, un alt loc unde ai putea sa iei niste sfaturi de la Kellener's Exhaust ei sunt cam cei mai in masura sa iti dea sfaturi in cazul tau :roll:
|
buhahahahah :D
|
Pai era vorba de ceva calumea sau? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
ai mai putea sa le pui 2 si 2 in acele gauri cu sita din spoiler :roll: |
o propunere f buna din partea lui alexutzu(sa pui 2 si 2) dar exista o mica problema..ramane centrul(unde momentan troneaza cele 6 tevi) si se va vedea destul urat pt ca lateralele sunt joase si centrul f ridicat si gol :)
|
Re:
Quote:
|
Sa inteleg ca performanta nu conteaza in aceasta discutie... :roll:
|
Re:
Quote:
|
Mah pana la urma a cui e topicu asta ca eu nu mai intzeleg nimic. GAJule da o poza din spate ca-ti fac eu layout la tobe :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
unii nu au vazut chestia asta. poate ati inteles acuma motivul \"VESTITELOR\" oricum voi veni cu o noua varianta la fel de controversata. |
ce varianta?alt spoiller? :)
|
1 Attachment(s)
in fine, ti-am zis eu am vazut tot E36 cu 4 tevi \"in\" sitele alea din spoiler si arata foarte bine. nu se vede urat deloc........(vezi AIX de la noi, NSL)
ar mai exista o varianta care nu lasa acel spatiu sa ramana \"dezvelit\" acolo, am vazut modelul asta acum ceva timp la un urs cu acelasi model de spoiler pe spate: NU stiu cum sa va explic asa ca va arat talentul meu la desenat in paint :lol: SPER SA INTELEGETI CE AM DESENAT ACOLO :lol: ps: daca nu intelegeti gasesc eu un mod sa va arat la ce ma refer :wink: dar totusi sper sa intelegeti :D |
n`am inteles :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning