Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW 318is (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/2579-bmw-318is.html)

gaju 05-05-05 07:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
poate da Domnu` si le dai si tu jos si pui unele mai interesante si reduse la numar :twisted:

lanses un CONCURS!!!!! :lol: :lol: :lol: Eu dau berile!!!
Cum sa-si faca GAJ-u tobele?
sa mai puna 4 pe linga \"vestitele\",un singur final,doua,patru,opt,zece,doispe... :idea: :idea: :idea:

Popescu Victor 05-05-05 13:34

Intreaba si tu pe la veilside de exemplu, un alt loc unde ai putea sa iei niste sfaturi de la Kellener's Exhaust ei sunt cam cei mai in masura sa iti dea sfaturi in cazul tau :roll:

aR99bMw 05-05-05 13:46

buhahahahah :D

Popescu Victor 05-05-05 13:51

Pai era vorba de ceva calumea sau? :lol:

alexutzu 05-05-05 14:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
alexutzu...ce sa dea jos ?? :)

acele tobe mey

alexutzu 05-05-05 14:41

Quote:

lansez un CONCURS!!!!! Eu dau berile!!!
Cum sa-si faca GAJ-u tobele?
sa mai puna 4 pe linga \"vestitele\",un singur final,doua,patru,opt,zece,doispe...
pai parerea mea: ori pui 2tobe de diametru ceva mai mare sau 4-> 2 si 2 dar ceva mai mici ca diametru

ai mai putea sa le pui 2 si 2 in acele gauri cu sita din spoiler :roll:

blowwind 05-05-05 14:54

o propunere f buna din partea lui alexutzu(sa pui 2 si 2) dar exista o mica problema..ramane centrul(unde momentan troneaza cele 6 tevi) si se va vedea destul urat pt ca lateralele sunt joase si centrul f ridicat si gol :)

alexutzu 05-05-05 15:45

Re:

Quote:

o propunere f buna din partea lui alexutzu(sa pui 2 si 2) dar exista o mica problema..ramane centrul(unde momentan troneaza cele 6 tevi) si se va vedea destul urat pt ca lateralele sunt joase si centrul f ridicat si gol :)

am vazut e36 cu acelasi model de spoiler fara tobe pe centru si te asigur ca nu se vad urat :wink:

Popescu Victor 05-05-05 16:11

Sa inteleg ca performanta nu conteaza in aceasta discutie... :roll:

alexutzu 05-05-05 18:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Popescu Victor\"
Sa inteleg ca performanta nu conteaza in aceasta discutie... :roll:

dupa cate observi se vorbeste mai mult de cosmetizarea masinii

xxdadixx 06-05-05 00:46

Mah pana la urma a cui e topicu asta ca eu nu mai intzeleg nimic. GAJule da o poza din spate ca-ti fac eu layout la tobe :D

gaju 06-05-05 06:41

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

dar exista o mica problema..ramane centrul(unde momentan troneaza cele 6 tevi) si se va vedea destul urat pt ca lateralele sunt joase si centrul f ridicat si gol :)

ai vazut ca stii!!
unii nu au vazut chestia asta.
poate ati inteles acuma motivul \"VESTITELOR\"
oricum voi veni cu o noua varianta la fel de controversata.

aR99bMw 06-05-05 18:09

ce varianta?alt spoiller? :)

alexutzu 06-05-05 20:48

1 Attachment(s)
in fine, ti-am zis eu am vazut tot E36 cu 4 tevi \"in\" sitele alea din spoiler si arata foarte bine. nu se vede urat deloc........(vezi AIX de la noi, NSL)

ar mai exista o varianta care nu lasa acel spatiu sa ramana \"dezvelit\" acolo, am vazut modelul asta acum ceva timp la un urs cu acelasi model de spoiler pe spate:
NU stiu cum sa va explic asa ca va arat talentul meu la desenat in paint :lol:

SPER SA INTELEGETI CE AM DESENAT ACOLO :lol:

ps: daca nu intelegeti gasesc eu un mod sa va arat la ce ma refer :wink: dar totusi sper sa intelegeti :D

blowwind 06-05-05 21:37

n`am inteles :D

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning