![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
Am curatat pana la luciu metalic aripile fata-capota si acum urmeaza restul elementelor.Nu am lasat-o mai moale,dar criza ma afectat si pe mine si lipsa de timp.
Multumiri lui Dr.Dre pentru colet. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Haion gata......
|
1 Attachment(s)
Ultima achizitie printre altele.
|
ala nou de pe ebay? :nosebleed
|
ce frumos ti-a iesit haionul! sau e nou? cum stai cu treaba? mai este, mai este?:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mai este de lucru la tinichigerie sper ca lunile viitoare sa se finalizeze. Quote:
Aripi fata roluite/fibra si 2straturi subtiri de chit de fibra. |
bravo atunci! baga mare si bafta multa
|
1 Attachment(s)
Cand e gata atunci si detalii........
|
modificasem eu un hayon virtual asa cum vrei tu sa il faci pe asta si nu mi-a prea placut cum da ... dar daca ai ales varianta asta si tie iti place ... spor la treaba
|
Numarul dreptunghiular nu-ti mai place? :))
|
Quote:
Cu numar tip C va arata cum trebuie. La exterior vor urma pe langa haion.Capota cu bad boy,praguri,eleron si bari fata spate. Pentru a face o lucrare zic eu de bun gust am ales ca fiecare element din fibra sa fie custom. |
numar tip c pe auto ??? ai chef de belele ...chiar daca obtii numarul de la politie ...desi e cam greu ...."militienii " vor avea un motiv in plus sa te opreasca
|
Quote:
Ti-se pare ca imi este frica de ei?Poate sunt eu prea tanar si imi cunosc drepturile si nu numai prea bine...... |
Cand o sa primesti vreo amenda...sau mai rau, talon suspendat...o sa ii dai dreptate lui Lancer!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning