![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPITIUNI PE E36
Salut, sa montez un cruise control pe un e46..ai idee cat ma costa?(manopera si "sistemul in sine")?...si daca te pricepi..
|
Quote:
|
Quote:
daca nu te descurci vii pan la mine la buzau ca sunt aici in fiecare week si le facem |
Quote:
|
am si eu o intrebare, mai ai cumva butoane de incalzire in scaune +cablajul necesar de vanzare ... ?stima
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mi-ai raspuns cat ma costa sa imi faci masalierul sa mi se aprinda si cand pot veni?
|
Quote:
|
boss daca ai timp, psune-mi si mie: mid 7 -> OBC 18, doar iluminat temp si ceasul sa mearga, fara restul functiilor(ptr moment).
leg firele care vin din masina la mufa neagra a OBC-ului 18 X1070, iar ptr alimentare, trag la mufa alba X1071 asa: Power: move X1070-pin18 (+30) to X1071-pin8. plus permanent move X1070-pin17 (ground) to X1071-pin13. masa mai trebuie ceva? doar ptr iluminat, temp ext si ceas. mersi mult. ps: cand te intorci poate imi faci tu si restul la ceasuri etc, doar ca nu cred ca am modulu de check control la MID 7. |
am facut rost de butoane pentru incalzire ...in schimb poate ma poti ajuta cu cablurile necesare care duc de la butoane pana la scaune ???as fi recunoscator si fericit daca le ai si ma poti ajuta ....stima pentru ce faci !
|
Quote:
|
uppppppp
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning