Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - limo Imola Red by ADF on 20" 8,5J & 10J ///M-pack - LOW & SLOW ...USA style... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/255720-e46-limo-imola-red-by-adf-on-20-8-5j-and-10j-pack-low-and-slow-usa-style.html)

TM 77 ADF 08-06-11 20:29

Re: E46 - limo Imola Red by ADF on 20" 8,5J & 10J ///M-pack - LOW & SLOW ...USA styl

Quote:

Originally Posted by vam_19 (Post 4383869)
asa FLavius...macar sa vedem calitate in poze nu? sau mai bine se putea rezolva in photoshop;););)

uite ce ii pe cer, nici telefonu nu face bine pozele :)))

vam_19 08-06-11 20:31

Re: E46 - limo Imola Red by ADF on 20" 8,5J & 10J ///M-pack - LOW & SLOW ...USA styl

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 4383873)
uite ce ii pe cer, nici telefonu nu face bine pozele :)))

ai si u dreptate aici ce za zic.....

TM 77 ADF 09-06-11 22:50

1 Attachment(s)
azi au ajuns toate piesele de la vopsit, 10x de crys, a facut treaba buna... au iesit foarte bine, abea astept polishu promis la http://cosmeticsiscar.ro/

am montat cateva piese, am luat un maner de spate fara butuc si l-am pus in fata la sofer , era urat locu ala sa bagi cheia in maner :))
eleronu luneta, bandourile, oglinzile, bara fata si multe altele, maine trecem la treaba...

cine stie la lada 500rms cu statie ceva la pret bun? o poza facuta acu seara, progresam incet...

dony ddc 09-06-11 22:53

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 4386812)
azi au ajuns toate piesele de la vopsit, 10x de crys, a facut treaba buna... au iesit foarte bine, abea astept polishu promis la http://cosmeticsiscar.ro/

am montat cateva piese, am luat un maner de spate fara butuc si l-am pus in fata la sofer , era urat locu ala sa bagi cheia in maner :))
eleronu luneta, bandourile, oglinzile, bara fata si multe altele, maine trecem la treaba...

cine stie la lada 500rms cu statie ceva la pret bun? o poza facuta acu seara, progresam incet...

Aoleuuuuuuuuuuuu...................E criminala:shock::shock::shock::shock:

laurentiu_tim 09-06-11 23:31

si am avut lada buna si am dat-o....maine trec sa aduc becurile....da nu stiu cu ce ca nu mai am bara :lol::lol::lol:

Nosfer 09-06-11 23:49

Ce misto iasaaa. Esapamentul e super de tot, cred ca o sa scoata un sunet incredibil :rolleyes2

JusT_SaY_BoBo 10-06-11 10:45

Quote:

farurile de ce sunt crom?:???:

world_eye007 10-06-11 11:00

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4387588)

+1, erau foarte misto farurile inainte, acuma parca nu se mai potrivesc pe masina.. ;)

alynex 10-06-11 17:10

Eu zic sa lasi jantele astea ca dau foarte bine pe masina:d.
Bafta cu masinuta!

TM 77 ADF 10-06-11 20:20

4 Attachment(s)
Quote:

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 4386818)
Aoleuuuuuuuuuuuu...................E criminala:shock::shock::shock::shock:

ms e 80%gata :)
Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 4386908)
si am avut lada buna si am dat-o....maine trec sa aduc becurile....da nu stiu cu ce ca nu mai am bara :lol::lol::lol:

:)) vream mai power lauuuuu haiiiiiiii cu haiiiiiuuuu:))
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4386952)
Ce misto iasaaa. Esapamentul e super de tot, cred ca o sa scoata un sunet incredibil :rolleyes2

se aude umpic cam tare, nu credeam ca o sa urle asa... zici k am v12:)) suna gros rau
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4387588)

azi is crom, maine o sa fie altcumva, masina nu e gata:D vezi la final :D

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 4387622)
+1, erau foarte misto farurile inainte, acuma parca nu se mai potrivesc pe masina.. ;)

dupa cum am spus is niste poze in pregatire, la faruri se lucreaza... osa fie tot black botu
Quote:

Originally Posted by alynex (Post 4388328)
Eu zic sa lasi jantele astea ca dau foarte bine pe masina:d.
Bafta cu masinuta!

is originale de m6, asa m-am gandit ei eu sa le las :D

azi am mai facut mici chestii... poze in curtitza:D

xxdadixx 10-06-11 22:04

Frumos shadowline-u

TM 77 ADF 11-06-11 00:14

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4388944)
Frumos shadowline-u

ms dadi, pastrez tot negru lucios, am facut si marginea oglinzilor lucios, si difuzoru,narile, si spliterele lucioase... merg pe negru cu rosu... :) si interioru la fel tot negru M cu putin rosu... si curios si eu cum o sa iasa la final...sambata viitoare dupa calculele mele e gata... sper

RIcKO 11-06-11 00:20

arata foarte bine :D dar eu zic sa nu faci in 2 culori la interior , parerea mea un interior in negru e ceea ce trebuie , s-au dus vremurile cand se purta culoarea de exterior pe trimuri si etc in interior , un interior intr-o singura culoare , curat si neimpopotzonat denota o personalitate matura , eleganta , stil ,,,,pfuuu ca Neti de la horoscop am vorbit :))))))))

TM 77 ADF 11-06-11 17:17

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4389194)
arata foarte bine :D dar eu zic sa nu faci in 2 culori la interior , parerea mea un interior in negru e ceea ce trebuie , s-au dus vremurile cand se purta culoarea de exterior pe trimuri si etc in interior , un interior intr-o singura culoare , curat si neimpopotzonat denota o personalitate matura , eleganta , stil ,,,,pfuuu ca Neti de la horoscop am vorbit :))))))))

ai inteles gresit...:) nu fac trimurile , mai ales k ale mele is cele de carbon look de fabrica, si nici altceva, marginea scaunelor e rosie atat, in rest tot interioru de negru de M... :) si niste cusaturi pe volan si schimbator...

cryssTM 12-06-11 11:23

ADF-ule, tu crezi ca ti-ai spalat pacatele cu 1 bax de cola ? :bat:
hai ca incepe sa arate a masina :peace: ..... sa treci pe la noi cand e gata sa auzim si noi tobele8)

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning