![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
Oricum daca spre exemplu castigati grupa C , dupa ce se termina grupele puteti sa va dati la liber cu castigatorul de la grupa D(sau E sau F) sau puteti chiar sa-l provocati sa puna cupa la bataie ! Noi nu putem sa-l obligam sau sa i-o luam ! Eu zic ca e destul de corect pt. toata lumea ! Exact ca la kick-box , batalie pe centura, aici in cazul nostru batalie pe cupa ! Accepta sa isi puna cupa la bataie si o pierde e problema lui/ei ! :) |
care va fi cea mai puternica masina de pe acol stie careva?:)
|
Quote:
din punct de vedere al organizarii e ok dar sa nu uitam ca e 5 de 120 si altul e de 250 cp |
Quote:
Chiar ca...e foarte distractiv thread-ul asta ! Quote:
Pentru a castiga o cursa e nevoie de putere mare,masa mica si tractiune buna.Scopul unui participant e sa castige RESPECTAND REGULILE.Care reguli sunt facute in functie de putere.In loc sa le modificati daca nu sunt bune interziceti UNUI SINGUR MODEL sa participe la grupe superioare ?! O rezolvare tipic romaneasca,bazata pe idei comuniste de genul "e mai bun ? lasa ca facem noi ceva pe tema asta :evil: ".Intr-adevar,cum sa lasi un R5 sa se bata cu o Astra Turbo la E ? Proprietarul de Astra s-a dus doar la dealer si a comandat masina,e inimaginabil sa ia bataie de la un om care are cunostiinte in domeniul auto cat n-o sa aiba 15 ca primul niciodata si care a muncit mult sa aduca R5-ul ala la un nivel competitiv,nu ? Exista Z20LET-uri de ~300 CP cu interne stock,si de peste 450 modificate rau...cine il opreste pe proprietar sa faca acelasi lucru cu masina lui ? (Astra a fost doar un exemplu,nimic personal) Daca ati face concurs de box probabil ati zice "poti sa-l bati mar pe ala mic de 60 kg,poti sa te bati cu ala de 90 daca vrei,dar n-ai voie cu aia de 70 sau 80 kg ca nu te lasam noi,organizatorii".Cata inteligenta... Felicitari celor cu R5-urile.Ati ajuns ca insusi organizatorii sa incalce propriile lor reguli pentru ca sunteri prea buni :D Bravo ! |
Quote:
|
Quote:
Pentru potentialii participanti , inscrieri se mai fac doar azi pana la ora 24:00 ! Va multumim ! |
daca mashina are un nr de hp se incadreaza la o clasa , la acea clasa se va inscrie . daca te-a dus capu sa o modific nui nimica foarte bine dar ramai la clasa respectiva . daca sunt asha bune de ce nu raman in clasa lor toate 5-urile , sa vada care este mai bun .
parearea mea este ca lumea cam incearca sa amparta clasele . nimanui nu ai convine sa se dea cu un 5 umblat la motor chiar si de la o clasa mai mare , cum nici la 5 nu le comvine sa se dea cu evo 9 sau subaru . deci cum spuneau si alti "orianizatoru e suvera", s-au luat nishte decizi in privinta regulamentului ca sa nu mai fie discutii dupa .ca ala are sau nu are . daca tot vrei sa mai ei o cupa un loc poti vb si sa te dai cu castigatoru de la grupa urmatoare , daca el vrea , daca nu .... libere .... incercam sa fie cat mai corect pt toata lumea . si pt ce care au mashini de 150 hp si 1800 kg dar si pt ce care au mashine de 150 hp si 800 kg |
inca ceva:D ... sa nu uitati sa dati maine ceasurile cu o ora in urma.;) ..
ca intarziati la cursa duminica ;) bafta tuturor si va asteptam cu drag.... |
Ms Body , chiar nu stiam :D
|
Pana la urma cate r5 sau inscris inafara de kwx?Sincer!
|
inca unul ! (oricum multi completeaza cererea online si nu mai apar, iti zic din experienta) Ar fi interesanta o confruntare directa intre un R5 GTT si un Golf 1 GTi care s-a inscris azi ...oricum la Clasa de deasupra GTT-urilor e cea mai mare batalie !
|
cine stie la c ora incepe manifestarea:d k pe bune nustu,si nu am gasit aici.m-am inscris si nustu la c ora incepe k sa stiu cand plec k mai am i alte trenuri:( imi ziceti si mie va rog
|
Participantii tre' sa se prezinte pe drumul de acces catre pista aeroportului pana la ora 11:00, iar cursa incepe la ora 12:00. Corecteaza-ma, Alex, daca am gresit.
Curiozitate personala: in ce directie se va desfasura cursa? Dinspre bariera spre unitatea militara (uzina), sau invers? Bafta multa! |
Quote:
Cursa va fi dinspre unitatea militara spre bariera, bariera deschisa , portile deschise si puse garduri sa nu intre masinile pe pista mare pt. ca se lasa cu amenda mare pt. respectivul ! Mersi mult ! ;) |
am o intrebare, pentru cei care vin de la peste 200km nu se face nici o reducere la participare? este doar o mica curiozitate... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning