![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
|
Quote:
o sa imi iau acum capota si faruri si pe urma iau debitmetru ca sa fie treaba treaba :peace::peace::peace::peace: |
Masina (caroseria) a plecat de la un nebun si a ajuns la alt nebun! "nebun aici inseamna pasionat"
bafta cu nebuna pe viitor si fara incidente! |
10 Attachment(s)
poze la valoare cu chioara :))))
pisica, cazuta de la etaju 9:))) usor, usor iese treaba buna...:peace::peace: |
Quote:
mersi la fel ! bafta si tie! |
de cand am pus motoru pe noua caroseria am o mare problema la ea....
cand plec cu masina tare imi cam da in nas, nu trage la cerintele motorului ,are o mica intrerupere cand urca in turati ,adica mai explicit : plec tare cu masina si nu se duce grav cum ar trebui sa urce in ture are o mica intrerupere dupa care se duce tare iar umpic intrerupe , i-am scos mufa de la debimetru si cam tot la fel imi face....eu tind in continuare sa cred ca este de la debitmetru ???!!! mi-a spus cineva ca este de la aprindere buji,fise, bobina ceva daia are intreruperile alea si nu ma lasa motoru sa traga grav il intrerupe. stie cineva de la ce ar putea fii?? |
Quote:
|
motorasul pas cu pas ??
|
Quote:
rupe-i pzd vereeee.....:lol: |
radulee lasa tigarile alea =))) nu E bune ma...:))) tinee banii pt masina nu mai cumpara tigari...bafta cu masina :x
|
Quote:
mai pe scurt scoate-ma din depresie :))))):lol::lol::lol: pt tine pun 2 stickere iar pe masina referitor la numele tau....:))))vin cu ceva tare pe geamuri :))))alta masina, alta caterinca :))))))) azi am plecat cu ea fara capota=)) si dau prioritate la 2 militieni sa intre pe o straduta=)) si au inceput sa rada=))))))=)) cu toate ca masina arata grava din toate punctele de vedere fara capota:)))))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
P.S: Frateeee vreau si eu sticker cu Devuu :lol: |
Quote:
DACA-I CIRC PAI CIRC SA FIEEEE!!!!!!!! :))))) :peace::peace: |
Quote: