Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320- (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/255504-e36-reinviere-ag-92-top-bmw-320-a.html)

radu_bmwe36 14-06-11 21:27

Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4397377)
Sa le folosesti sanatos si sa dea D-zeu sa nu mai ai parte de probleme , baga 2-3 poze cu nebuna :D:D

multumesc frumos fratele meu astept sa mi le dea cineva si le pun !! :peace:

radu_bmwe36 14-06-11 21:33

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4397130)
Debilmetru :lol: :lol: :lol: are Lafu :lol: !!!
100% !!!

multe succesuri :lol: !!!

mersi mult fratele meu !!! :X

o sa imi iau acum capota si faruri si pe urma iau debitmetru ca sa fie treaba treaba :peace::peace::peace::peace:

bcoupe 14-06-11 23:14

Masina (caroseria) a plecat de la un nebun si a ajuns la alt nebun! "nebun aici inseamna pasionat"

bafta cu nebuna pe viitor si fara incidente!

radu_bmwe36 14-06-11 23:15

10 Attachment(s)
poze la valoare cu chioara :))))

pisica, cazuta de la etaju 9:)))

usor, usor iese treaba buna...:peace::peace:

radu_bmwe36 14-06-11 23:16

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4397691)
Masina (caroseria) a plecat de la un nebun si a ajuns la alt nebun! "nebun aici inseamna pasionat"

bafta cu nebuna pe viitor si fara incidente!

caroseria merge numai condusa de oameni nebuni :)))))

mersi la fel ! bafta si tie!

radu_bmwe36 15-06-11 21:00

de cand am pus motoru pe noua caroseria am o mare problema la ea....

cand plec cu masina tare imi cam da in nas, nu trage la cerintele motorului ,are o mica intrerupere cand urca in turati ,adica mai explicit : plec tare cu masina si nu se duce grav cum ar trebui sa urce in ture are o mica intrerupere dupa care se duce tare iar umpic intrerupe , i-am scos mufa de la debimetru si cam tot la fel imi face....eu tind in continuare sa cred ca este de la debitmetru ???!!! mi-a spus cineva ca este de la aprindere buji,fise, bobina ceva daia are intreruperile alea si nu ma lasa motoru sa traga grav il intrerupe. stie cineva de la ce ar putea fii??

RIcKO 15-06-11 21:23

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4399911)

cand plec cu masina tare imi cam da in nas, nu trage la cerintele motorului ,are o mica intrerupere cand urca in turati ,adica mai explicit : plec tare cu masina si nu se duce grav cum ar trebui sa urce in ture are o mica intrerupere dupa care se duce tare iar umpic intrerupe , i-am scos mufa de la debimetru si cam tot la fel imi face....eu tind in continuare sa cred ca este de la debitmetru ???!!! mi-a spus cineva ca este de la aprindere buji,fise, bobina ceva daia are intreruperile alea si nu ma lasa motoru sa traga grav il intrerupe. stie cineva de la ce ar putea fii??

sau sa traga aer fals pe undeva ....

gbrheaton 15-06-11 21:58

motorasul pas cu pas ??

jakal 15-06-11 22:02

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4397695)

usor....usor iese treaba...:)....bravos...

rupe-i pzd vereeee.....:lol:

razZvanelSpeed4U 15-06-11 22:03

radulee lasa tigarile alea =))) nu E bune ma...:))) tinee banii pt masina nu mai cumpara tigari...bafta cu masina :x

radu_bmwe36 15-06-11 22:14

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4400102)
usor....usor iese treaba...:)....bravos...

rupe-i pzd vereeee.....:lol:

ce sa-i rup cumetre ca nu ii dau de cap:))) cu intreruptu asta...:)) HELP MEEE :)))))

mai pe scurt scoate-ma din depresie :))))):lol::lol::lol:

pt tine pun 2 stickere iar pe masina referitor la numele tau....:))))vin cu ceva tare pe geamuri :))))alta masina, alta caterinca :)))))))

azi am plecat cu ea fara capota=)) si dau prioritate la 2 militieni sa intre pe o straduta=)) si au inceput sa rada=))))))=)) cu toate ca masina arata grava din toate punctele de vedere fara capota:))))))

radu_bmwe36 15-06-11 22:15

Quote:

Originally Posted by razZvanelSpeed4U (Post 4400105)
radulee lasa tigarile alea =))) nu E bune ma...:))) tinee banii pt masina nu mai cumpara tigari...bafta cu masina :x

nu fumez eu fratele meu:))) decat sa fumez mai bine imi bag 2 L de benzina si ii trag 2 cercuri in fortza de nu se vede:)))

NXdev 15-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4397695)

Asta inca mai are muuuulte vieti :D.
Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4400141)
ce sa-i rup cumetre ca nu ii dau de cap:))) cu intreruptu asta...:)) ajuta-ma si pe mine :)))))):peace:

mai pe scurt scoate-ma din rahat ca sunt bagat pana la gat :))))):lol::lol::lol:

pt tine pun 2 stickere iar pe masina referitor la numele tau....:))))vin cu ceva tare pe geamuri :))))alta masina, alta caterinca :)))))))

azi am plecat cu ea fara capota=)) si dau prioritate la 2 militieni sa intre pe o straduta=)) si au inceput sa rada=))))))=)) cu toate ca masina arata grava din toate punctele de vedere fara capota:))))))

Mai sunt si "militieni" care isi amintesc ca au fost pustani :)).

P.S: Frateeee vreau si eu sticker cu Devuu :lol:

radu_bmwe36 15-06-11 22:32

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4400199)
Asta inca mai are muuuulte vieti :D.

Mai sunt si "militieni" care isi amintesc ca au fost pustani :)).

P.S: Frateeee vreau si eu sticker cu Devuu :lol:

ce-ai ma sa vezi cum radeau militienii :))))) le-am dat prioritate asa fara faruri, fara capota=)) le-am facut semn cu mana sa treaca=)))))

DACA-I CIRC PAI CIRC SA FIEEEE!!!!!!!! :))))) :peace::peace:

DaNn.ZyX 15-06-11 22:46

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4399911)

Exact asa imi face si mie ,trage aer fals pe la racordu' ala de la debitmetru i-am dat 5 metri de banda izoliera:lol::lol::lol::lol: si tot la fel imi face,uita-te la racordul ala sau la furtunele alea :|

All times are GMT +2. The time now is 11:56.

- Copyright 2026 4Tuning