![]() |
Re: Provocari
Pai ce timpi are pe 400? Nu imi zi ca e sub 14.5 ca m-as mira. S-a dat cu mr2? Si fara suparare dar mr2 nu e in grupa cu mine, mr2-ul e mai sus un pic, dar o sa vina vremuri mai bune.
|
Quote:
Tine cont, subliniez TINE CONT, ca EMERDOIU mergea rau la Oradea. Ai sa te convingi pe vitor:) |
Quote:
PS: Felicitari pt masina, sa ai parte de ea si sa nu ai probleme cu ea;) Quote:
Iar pentru Alex si masina lui am numai respect. A reusit sa scoata din Logan niste performante foarte bune daca tinem cont de la ce a plecat. Care a fost cel mai bun timp al lui (fara cel de reactie)? |
Singuri oamenii astia nu stiu sa vorbeasca? Esti platit sa vorbesti pentru ei? Unde zice ceva unu hop si tu!
|
Eh asa sunt ei :),n-ai ce le face,apropo daca atzi urmarit thread'ul la un moment dat dupa ce m-au exasperat pe mine,zicea cineva ca vrea sa se dea cu CTR'u respectiv baiatul cu Audi TT,eh pana la urma a si venit si s-au si dat.
Pe hartie lucrurile stateau cam asa ,CTR 200 de cai mai usor aspirat VTEC,TT'u tot 200 de cai mai greu,Turbo,cine credetzi ca a castigat?2 din 3. |
Quote:
Audi TT : 6.6 0-100 kmh CTR : 6.8 0-100 kmh |
Quote:
|
Zi-ne tu ba Adi nu ne mai fierbe...sNap7 Bine ca te-ai abtinut si ai sters postu:P
|
De 2 ori a castigat Audi TT'u si din ce zic cei care au fost acolo,a castigat fara doar si poate,cu toate ca o zic cu parere de rau,nu are nici o sansa CTR'u in fatza TT'ului,Turbo isi spune cuvantul,bine asta si pentru ca e masina noua.
|
Nu mai zicetzi nimica ha,uite sambata am timp de voi ca sa zic asa,daca mai avetzi chef stitzi voi de ce ne intalnim seara la teatru in fatza,singura conditie fara spectatori,doar eu si cu respectivul amator.
|
Quote:
|
Quote:
Oricum dupa spusele lui Raul, la treapta a-3a de viteza capat, inca era in fata, CTR are a-3a blana pe 400. Sa vadem. |
Quote:
Nu stiu ce te deranjeaza? Hai sa te convingi :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning