![]() |
Re: E36 - 2.0 24V VERDEEEEE
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2279386 Attachment 2279387 |
Quote:
inca odata mersi si La multi ani |
Quote:
@ Devu - mersi domnu pentru parere |
Quote:
Alegerea iti apartine ! Voie buna ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic sa le lasi albe....
nu e o masina de drift (in general toate acele masini sunt excentrice,eleroane,bare,praguri mari jante in toate culoriile posibile si asta datorita faptului ca in competiile lor multi din posesori prefera acelasi tip de jante) eu spun in felul urmator...cu cat e mai simpla si mai joasa cu atat e mai grava masina... asta este parerea unui prieten !!! |
6 Attachment(s)
Cu toate ca plange inima in mine ...iti atasez cateva poze !!!
|
Quote:
mersi pt sfaturi fratele meu |
1 Attachment(s)
Uite am facut si varianta cu ele cum ti-am zis ... mie cel putin mi se pare cea mai buna varianta asta,stiu ca e mult de munca la ele sa le aduci in starea asta,dar vb lui Marian,mai bine le lasi asa albe cum sunt ele mov sau verde ... sau orice alta culoare nu ar da chiar asa bine pt asemenea jante :) Acum decizia iti apartine,pana la urma tu mergi cu ea pe strada si daca tie iti place...asta e tot ce conteaza !
Attachment 2279490 |
Quote:
Inca odata va multumesc petru sfaturi , pareri si VT |
Quote:
Nu ai pentru ce si spor la treaba :peace: |
Quote:
Quote:
Este vorba de gustul fiecaruia zic eu,pentru ca la mine putea sa vina oricine(si au si fost cativa) sa imi zica sa nu le fac si pana la urma tot ca mine trebuie sa fie,rezultatul este pe masina(defapt a fost si o sa revina la vara :) ) Parerea mea este ca ar fi cel mai bine daca le-ai vopsi un gri cel mai gri sau asa :arrow: Quote:
Numai bine. :paper: |
2 Attachment(s)
Quote:
pentru cultura ta generala ! plural corect pentru substantivul "bara"- bare (incorect "bari"). "bari" - este pluralul corect pentru substantivul "bar" - unitate de masura pentru presiunea atmosferica observ ca la orice final de post te folosesti de acest smile ":paper:" daca ai citii un dictionar nu ai mai incerca sa fii ironic cand cineva vorbeste/scrie corect!!! pe masina ta se vede ok..dar este argintie,poti vopsi jantele orice culoare vrei !! masina lui este Verde...o culoare care nu se asorteaza foarte usor !!! Neamtule baga-ti mintile in cap !!! Clasicul nu se demodează niciodata !!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Marian mai greseste omu acum nu trebuie sa sari cu gura pe el bare -bari -spoilere ce mai conteaza si eu cand ma grabesc mai fac unele greseli dar asta e , ai si tu dreptate arata mai bine clasice dar este mult de munca la ele sa le fac cum erau pana la urma ma inervez si le fac ROZ :lol::lol: sormea cand a vazut poza a zis ca daca le fac asa imi cumpara ea masina :lol::lol::lol:
|
Quote:
Bare se folosete mai mult pentru bucata aia de fier(cilindru) de diferite marimi care de obicei foloseste pentru o protectie sau sustinere la ceva. Nu trebuie sa te dai tu mai destept cand nu este cazul... eu asta am subliniat... Incerci iar sa faci din caruta mercedes... Te rog frumos pentru a nu stiu cata oara ... Inceteaza ca estai praf si te faci de handel! Si nu mai imi da tu mie lectii de viata ca stiu sa ma descurc sau poate chiar am facut demult lucruri la care tu doar te gandesti.Asa ca vezi-ti de mucii tai. Numai bine :paper::paper::paper: Domnu Marean care a vindecat impreuna cu Iisus cancerul... (asa se aude.. nu se stie sigur) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning