Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 2.0 24V VERDEEEEE (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/253537-e36-2-0-24v-verdeeeee.html)

DaNn.ZyX 02-01-12 15:27

Re: E36 - 2.0 24V VERDEEEEE

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4804051)
vreau si eu un sfat de la voi mai baieti :-) care din cele 2 culori ma refer sa imi jantele mele mov sau verde aprins ? nu stiu cum ar da sau daca ma poate ajuta cineva cu un VT ar fi super

Vot MOV,dar totusi miezul culoare lor originala si buza polish ar da mai bine :)
Attachment 2279386 Attachment 2279387

Neamtzu_e36 02-01-12 16:02

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4804165)
Vot MOV,dar totusi miezul culoare lor originala si buza polish ar da mai bine :)
Attachment 2279386 Attachment 2279387

mersi mult pentru VT este ceva de munca sa le fac cum erau ele odata :-) ca asa le-am luat albe , vad ca se merge pe mov dar nici verdele ala nu da urat , offff grea decizie :lol:
inca odata mersi si La multi ani

Neamtzu_e36 02-01-12 16:04

Quote:

Originally Posted by bogdan_e36 (Post 4804073)
dai cu mov...

La multi ani !!

La multi ani si tie Bogdane si mersi pentru parere

@ Devu - mersi domnu pentru parere

Sparkle_81 02-01-12 16:09

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4804165)
... totusi miezul culoare lor originala si buza polish ar da mai bine :)

Ori ca e mov sau verde, mi se pare sorcova ! Sunt de acord cu colegul de mai sus : miezul culoare lor originala si buza polish !

Alegerea iti apartine !

Voie buna !

Neamtzu_e36 02-01-12 16:18

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4804201)
Ori ca e mov sau verde, mi se pare sorcova ! Sunt de acord cu colegul de mai sus : miezul culoare lor originala si buza polish !

Alegerea iti apartine !

Voie buna !

zi direct tiganie :lol::lol: ca nu ma supar asa repede ce naibi sunt sfaturi si pareri iti dai seama pana la urma vad eu cum le fac inca odata mersi pentru sfaturi si pareri domnilor ;)

Marian_nebunu 02-01-12 16:30

1 Attachment(s)
eu zic sa le lasi albe....
nu e o masina de drift (in general toate acele masini sunt excentrice,eleroane,bare,praguri mari jante in toate culoriile posibile si asta datorita faptului ca in competiile lor multi din posesori prefera acelasi tip de jante)
eu spun in felul urmator...cu cat e mai simpla si mai joasa cu atat e mai grava masina...
asta este parerea unui prieten !!!

Marian_nebunu 02-01-12 16:38

6 Attachment(s)
Cu toate ca plange inima in mine ...iti atasez cateva poze !!!

Neamtzu_e36 02-01-12 17:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4804233)
Cu toate ca plange inima in mine ...iti atasez cateva poze !!!

stiu cat ai tinut la pisica aia si cate ai facut la ea arata foarte bine mariane doar ca un sedan nu o sa arate asa bine ca un coupe dar sper sa o fac sa arate macar pe jumate cum era a ta si sper sa te vad iar cu una daia
mersi pt sfaturi fratele meu

DaNn.ZyX 02-01-12 17:34

1 Attachment(s)
Uite am facut si varianta cu ele cum ti-am zis ... mie cel putin mi se pare cea mai buna varianta asta,stiu ca e mult de munca la ele sa le aduci in starea asta,dar vb lui Marian,mai bine le lasi asa albe cum sunt ele mov sau verde ... sau orice alta culoare nu ar da chiar asa bine pt asemenea jante :) Acum decizia iti apartine,pana la urma tu mergi cu ea pe strada si daca tie iti place...asta e tot ce conteaza !
Attachment 2279490

Neamtzu_e36 02-01-12 18:02

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4804293)
Uite am facut si varianta cu ele cum ti-am zis ... mie cel putin mi se pare cea mai buna varianta asta,stiu ca e mult de munca la ele sa le aduci in starea asta,dar vb lui Marian,mai bine le lasi asa albe cum sunt ele mov sau verde ... sau orice alta culoare nu ar da chiar asa bine pt asemenea jante :) Acum decizia iti apartine,pana la urma tu mergi cu ea pe strada si daca tie iti place...asta e tot ce conteaza !
Attachment 2279490

sincer aveti si voi dreptate dar cred ca pana la urma imi fac damblaua :lol::lol: le fac cumva si porma le fac cum au fost ele noi , dar pana atunci am de sudat jantele dupa fata care le-am spart in gropi + trebuie sa cumpar si 2 gume
Inca odata va multumesc petru sfaturi , pareri si VT

DaNn.ZyX 02-01-12 19:17

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4804329)
sincer aveti si voi dreptate dar cred ca pana la urma imi fac damblaua :lol::lol: le fac cumva si porma le fac cum au fost ele noi , dar pana atunci am de sudat jantele dupa fata care le-am spart in gropi + trebuie sa cumpar si 2 gume
Inca odata va multumesc petru sfaturi , pareri si VT

Esti ca si mine,am acasa un set de angel-eyes rosii,desi stiu ca nu o sa dea bine pe masina pt ca am sticlele intermediare si proiectoarele galbene tot o sa le pun sa-mi fac damblaua si cand imi trece le dau jos :lol::lol::lol::lol:
Nu ai pentru ce si spor la treaba :peace:

sharkylete 06-01-12 06:07

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4804201)

Ori ca e mov sau verde, mi se pare sorcova !
Alegerea iti apartine !
Voie buna !

.

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4804211)

zi direct tiganie

.

Eu le am destul de verzi si imi plac... Si nu am masina nici de drift,fara eleron mare,fara "bare" sau praguri mari... este masina mea de zi cu zi.
Este vorba de gustul fiecaruia zic eu,pentru ca la mine putea sa vina oricine(si au si fost cativa) sa imi zica sa nu le fac si pana la urma tot ca mine trebuie sa fie,rezultatul este pe masina(defapt a fost si o sa revina la vara :) )

Parerea mea este ca ar fi cel mai bine daca le-ai vopsi un gri cel mai gri sau asa :arrow:
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4804293)

Cum scrie mai sus.. Alegerea iti apartine.

Numai bine.
:paper:

Marian_nebunu 06-01-12 09:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4810389)
Eu le am destul de verzi si imi plac... Si nu am masina nici de drift,fara eleron mare,fara "bare" sau praguri mari... este masina mea de zi cu zi.
Este vorba de gustul fiecaruia zic eu,pentru ca la mine putea sa vina oricine(si au si fost cativa) sa imi zica sa nu le fac si pana la urma tot ca mine trebuie sa fie,rezultatul este pe masina(defapt a fost si o sa revina la vara :) )

Parerea mea este ca ar fi cel mai bine daca le-ai vopsi un gri cel mai gri sau asa :arrow:

Cum scrie mai sus.. Alegerea iti apartine.

Numai bine.
:paper:

da sharkylete corect gramatical se scrie/spune "bare" nu BARI !!!!

pentru cultura ta generala !
plural corect pentru substantivul "bara"- bare (incorect "bari"). "bari" - este pluralul corect pentru substantivul "bar" - unitate de masura pentru presiunea atmosferica

observ ca la orice final de post te folosesti de acest smile ":paper:" daca ai citii un dictionar
nu ai mai incerca sa fii ironic cand cineva vorbeste/scrie corect!!!

pe masina ta se vede ok..dar este argintie,poti vopsi jantele orice culoare vrei !!

masina lui este Verde...o culoare care nu se asorteaza foarte usor !!!

Neamtule baga-ti mintile in cap !!!

Clasicul nu se demodează niciodata !!!!!!!!

Neamtzu_e36 06-01-12 10:44

1 Attachment(s)
Marian mai greseste omu acum nu trebuie sa sari cu gura pe el bare -bari -spoilere ce mai conteaza si eu cand ma grabesc mai fac unele greseli dar asta e , ai si tu dreptate arata mai bine clasice dar este mult de munca la ele sa le fac cum erau pana la urma ma inervez si le fac ROZ :lol::lol: sormea cand a vazut poza a zis ca daca le fac asa imi cumpara ea masina :lol::lol::lol:

sharkylete 06-01-12 11:59

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4810505)
da sharkylete corect gramatical se scrie/spune "bare" nu BARI !!!!

pentru cultura ta generala !
plural corect pentru substantivul "bara"- bare (incorect "bari"). "bari" - este pluralul corect pentru substantivul "bar" - unitate de masura pentru presiunea atmosferica

observ ca la orice final de post te folosesti de acest smile ":paper:" daca ai citii un dictionar
nu ai mai incerca sa fii ironic cand cineva vorbeste/scrie corect!!!

pe masina ta se vede ok..dar este argintie,poti vopsi jantele orice culoare vrei !!

masina lui este Verde...o culoare care nu se asorteaza foarte usor !!!

Neamtule baga-ti mintile in cap !!!

Clasicul nu se demodează niciodata !!!!!!!!

Mama mama,faci tu ce faci si vrei sa fie tot ca tine, pai sa mor eu atunci... hai ma sa vorbim corect gramatical si inchidem forumu`... ca daca mai sunt 5 pe tot forumu asta sau in "domeniu" asta care zic bare... pai eu iti zic tie saru` mana 5 ani in fiecare dimineata.
Bare se folosete mai mult pentru bucata aia de fier(cilindru) de diferite marimi care de obicei foloseste pentru o protectie sau sustinere la ceva.
Nu trebuie sa te dai tu mai destept cand nu este cazul... eu asta am subliniat...
Incerci iar sa faci din caruta mercedes...
Te rog frumos pentru a nu stiu cata oara ... Inceteaza ca estai praf si te faci de handel!

Si nu mai imi da tu mie lectii de viata ca stiu sa ma descurc sau poate chiar am facut demult lucruri la care tu doar te gandesti.Asa ca vezi-ti de mucii tai.

Numai bine
:paper::paper::paper:

Domnu Marean care a vindecat impreuna cu Iisus cancerul... (asa se aude.. nu se stie sigur)

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning