![]() |
Re: vand piese Vento/Golf3
Salut.Manerele de usi se potrivesc la corrado inchidere centralizata ? Multumesc
|
Manere usi nu am
|
semnalele sunt albe ? daca da la cat le dai ?
|
Am semnale albe, dar din pacate au cate un defect(urechile de prindere rupte). De aceea nici nu le-am scos la vanzare.
|
Quote:
|
Buton deschidere portbagaj nu ai?
|
original au doar variantele SUA, dar poti pune de golf 4 care este si iluminat si il gasesti la magazin in jur de 40 lei din cate am inteles
|
lista actualizata
-injectie completa pt.motor 1,8 cod ABS -usi fata+spate partea soferului -alternator golf3 1,6 de 70A -alternator 1,8 Valeo, pentru piese de schimb(carcasa, bobinaj) -bord G3/Vento, cu torpedou -ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, -set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 -arcuri fata si spate -1 amortizor fata stare f.buna -blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, -consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) -chederele usi si portbagaj -ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento -punte fata -etrieri fata, tamburi spate, saboti ok -catalizator cu tot cu tubulatura, inclusiv elementele de amortizare |
pret pt alternator de golf3 si daca se poate si poze
|
Quote:
|
mersi, am vazut....ce ma ingrijoreaza este sistemul de prindere....crezi ca asi putea sa il pune pe dacia berlina?
|
praguri de vento?
|
Praguri nu am. Banuiesc ca te referi la cele din plastic.
|
clemele acelea de plastic care vin puse in usi...cu care se prind fetele de usi... le ai???
|
ai cumva vreun catadioptru fata dreapta??
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning