![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
hmm interesante schite mai am de munca pana o sa pun in practica ce e pe "foaie"
|
rollcage
10 Attachment(s)
am strans niste poze de pe un forum din anglia, masina este un kadett, oricum e aplicabil pe ori ce masina, ce mi-a atras atentia sunt intariturile la oale foarte utile la dacie, marele pacat ii ca nu specifica din ce material e facuta...
|
tekno pe site nu scrie cu ce a sudat??(cu electric sau MAG?)
|
"seam welded" :?: :weirdface
|
asta pare a fi o sudura`n argon .. se observa adaugirea de material
|
eu am dat sudura cu mana mea cu electricu la niste amortizoare ce aveau bucsa in partea de jos si le-am pus surub sa le pot prinde in punte (mai era o varianta sa sudez de punte urechi pt bucsi da e alta poveste :rolleyes2 )
ce vreau sa zic este ca le am din iunie 2006 si se tin bine nu a sarit surubu din sudura nu nimika... nu am mana de mare mester dar nu m-am zgarcit la "electrozi" , dupa parerea mea intariturile despre care vorbiti voi se pot da lejer cu electricu ( in lipsa de alt aparat mai hotz) si cred ca ar fi bine sa se foloseasca electrozi grosi pt o sudura de genul ala:idea: |
ala ii argon..........
|
Sudura in mediu protector de gaz inert. La sudat tabla este mai bun CO2-ul decat argonul, ca si gaz protector, inert.
Oricine poate vedea ca nu e sudat cu electrozi. Nu este nici o urma de zgura. |
ma........intr`una din poze se vede cu ce aparat so sudat.....:))
|
se vede e Mig-Mag (cu sarma automata)
|
un sfat pentru rollbar.... curburile vezi sa le faci cat mai bine (adik sa nu faca cute) daca vrei sa faci ceva bun si iti spun eu k poti sa folosesti teava normala(adik nu trebuie aliaj foarte usor care nu prea ai cu ce sa il sudezi) k te scoti mai bine si rezolvi treaba cu greutatea acumulata renuntand la tot ce nu iti este folositor in masina... si inca ceva asa tot pentru ajutorul tau... rollbarul lui SGM a fost facut prin zona aia p la tine(timisoara)... acum nu stiu daca mai sunt aia pe acolo (rollbarul asta a fost facut cam acum 10-12 ani)
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze cu lucrarea de azi ........12 ore.......motor scos..etc.............
|
frumoasa dacia . s o stapanesti sanatos . fara incidente . bafta in continoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning