![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
nashpa mah.... chiar in fata casei ... astia nu mai au frica de nimic ft-i in g...ra. da alarma n-a guitzat nik?
|
Ma asta e...e bine...ca o parte din prejudiciu sa recuperat...multumita unor prieteni..iar restu...asta e....plateste casco..platesc eu si o sa fac totul iara cum era...;)
|
Evenimente nefericite :| sa speram sa nu se mai intample nimanui
|
nasol pe astia ar trebui sa ii pandeasca politia nu pe cei cu masini modificate :)
|
naspa rau de tot......investesti niste bani in masina si vine un prost si ti-o sparge..:x .....ce sa mai zici...suntem in Romania..:sad:
|
a fost campionat de spart geamuri...6 masini in cartier...nu s-a furat nimik din ele
|
@FreaK BV naspa rau de tot......sper sa nu se fi atins de bum bum si sa se poata repara cat de curand
@Bigu printre masinile alea era cumva si ala cu noul passat break(prietenu meu)??? ps:tare m-as bucura pt el |
Freak.....naspa rau de tot :-( cum a zis ci Blondu sper sa nu se fi atins de BUM BUM
|
Din cate vad eu in poze fata de la cd-player e pusa,deci nu cred ca are pagube la sist audio.Ai si alte pagube inafara de geamul spart?
|
trebuie sa mai castige si ei o paine din ceva ...
|
Re: FURT
Quote:
|
1 Attachment(s)
faza nasoala......:shock:
|
Accidente, tamponari, avarieri
4 Attachment(s)
Ieri dupa-amiaza, intre Codlea si Ghimbav. Din nefericire un mort si 2 raniti. :(
|
Asta a fost frontal???:rolleyes2 :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning