![]() |
Re: 130i vs. Golf 5 R32
mai oameni buni,dar la ce trebuie sa mai bata r32-ul amaratul :lol: ala de bmw ca sa nu va mai certatzi atat :???:
pana acum bmw-ul a iesit castigator doar cu un bot de masina la demaraj si atat...in rest tot sub r32....nu mai inteleg de unde argumente pro i contra....doar din pasiune ..cred....:???: |
doar pt discutie si speculatii...si sa se afle parerile restora...de ce ...detaliile din parerile noastre...
|
Ce motor de la BMW a iesit motorul anului 2005 sau 2006 ??
Am in ceata informatia... |
Quote:
Altfel BMW zboara, incerca sa le conduci pe amandoua. |
E singurul loc unde VW il bate pe BMW, in tot restul gamei pierde lamentabil.
|
Si aici se discuta daca traseul nu e de viteza mica si nu trebuie sa ai viraje stranse...
|
Inseamna ca vorbim despre masini diferire si am vazut reportaje si filme si mai diferite....sau voi atzi vazut doar filmuletzul de la Bavaria..:???: :lol:
|
Vad ca multi de aici ar alege o masina doar pentru care demarajul mai bun sau ca are viteza maxima mai mare. Eu nu sunt chiar asa "maniac" dar recunosc ca mi-as dori o masina mai rapida decat cea actuala (1.6i).
Daca ar fi sa aleg una dintre cele doua (desi n-am avut placerea sa conduc niciuna) as alege bmw-ul ... dar strict din poze si date scrise pe hartie. Poate ca daca le-as conduce mi-as schimba parerea. Oricum ii dau dreptate lui sebastian cand zice ca BMW ca marca nu poate fi comparat cu VW ca marca. Comparatia nu ar trebui facuta doar dupa performante ... ci si dupa fiabilitate, comfort, aspect ... etc. |
golf r 32 :D
|
Quote:
|
Fiecare are dreptul sa se informeze si sa creada in propia ierarhie.
|
bmw-ul e net superior lui vw dar aceste 2 clase sunt diferite,bmw-ul are motoare net superioare lui vw,dar r32-ul varful de gama de la golf iar 130i e destul de slab.
|
Ai 16 ani nu le-ai condus ... o sa vezi cand o sa cresti.
|
Quote:
I-a aminte ce ti-a zis Sebastian "o sa vezi cand o sa cresti". Apropo: M5 engine takes International Engine of the Year title for a standard-setting second consecutive year. BMW’s 5-litre V10 has been crowned the best engine in the world for the second year in a row at the International Engine of the Year Awards 2006 held at Engine Expo in Stuttgart, Germany. Ce mai vreti ??:roll: |
Am vazur un test comparativ intre 130 si R32.
Ca urmare R32 are calitati mai bune la drum fata de 130, cu toate ca e o mica diferenta de 15 cp intre cele 2, R32-ul avand insa avantajul tractiunii integrale. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning