![]() |
Re: club Lancia
Te intereseaza sa o inmatriculezi in Bulgaria? pot sa vb cu cineva si te costa mult mai putin
|
mi-e frica ... daca gireaza cu ea la banca m-am ars... gasisem si eu pe cineva din giurgiu care a vea o firma in bulgaria si zicea ca are mai multe masini dar ii mai trebuie ca sa faca un imprumut acolo sa isi faca casa in bulgaria si am zis ca mai astept... iar pe cineva de incredere nu am .. cam cat m-ar costa acolo.. ala mi-a zis ceva de 700 de euro ...merci
|
Cam tot 700 te ajunge....omul e de incredere ...eu tot asa am masina luata...asa ca nu e problema... tu faci cum vrei....multa bafta!
ps: dar mi se pare mie sau masina are deja numere rosii? |
am avut cand am adus-o numere rosii si asta a fost in august ... eu in septembrie am facut 18 in noiembrie am luat permisu si nu am prins nici numerele rosii deci nu am mers de loc... tre sa vbim pt ala sa imi zici mai multe ca m-ar interesa ia id-ul meu te rog king_of_the_engines
|
de unde fac si eu rost de piese pt lancia beta coupe h.p executive 1984
|
Care se pricepe la motoarele de pe Lancia ? Am o Lancia Thema din '93, 2000 cmc 16 valve cu motor V.I.S. si nu se tureaza numai pana in aprox 3.300 rpm. Si nu mai stiu ce sa mai fac ca sa ii dau ce cap.
Se pricepe careva ? Need real help. |
referitor la lancia care nu se tureaza.....................0722708672.....marius. ..si incerc sa te ajut cu niste sfaturi........daca nu ai reparat-o intre timp.......
|
acelas lucru ..si pentru membrul cu thema modificata cu carburator...detin tot sistemul de injectie...si il pot si monta....daca mai vrea sa o repare sunt dispus sa o io fac originala...............macarale..oglinzi ..clima..tot..la locul lui..........suna-ma si vb..nr e mai sus.....
...............repar orice instalatie electrica...si eu zic ca dau de cap la orice masina cu probleme mai delicate... ............si imi place sa ajut proprietarii de lancia.....doar sunt fan..... |
Quote:
|
salutare
recent mi-am luat si eu o lancia delta din 1994 motor 1.8 105 cai parca stock am o mica problema cu ea unde pot schimba si eu distributia in bucuresti plsss am nevoie de ajutor sau daca se ofera cineva sa ma ajute contra cost bineinteles in rest o bijuterie mai trebuie sa ii schimb ceva bucse dar asta e partea simpla .. ca dotari geamuri fata ,trapa electrica ,inchidere ,oglinzi electrice si incalzite (doar pe dreapta ca pe stanga a reusit cineva sa o spulbere )etc |
https://www.youtube.com/watch?v=mQQ46Ub6PdU
PS: Cum mama dreaq fac sa imi apara direct clipul aici? Bafta!!! |
Salut!eu Am Lancia Thema 2.0 16v 155c.p. Din 1993.
|
Quote:
|
Si Eu Am O Lancia Thema 2.0 16v 112kw 155c.p. Din 1993.e Super!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning