![]() |
24 de ore de teorie si 24 de h de teste sunt de ajuns sa iei 24 de puncte :)
|
l`am luat!!!!!!!!!!!!!! azi ... din prima !!!!!!!!!!!!! cred ca`s cel mai bucuros om din lume!! :)) :evil: :twisted:
|
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Felicitari!!
And take care.... :D |
Quote:
SI SA TE FOLOSESTI CU PLACERE DE NOUL DREPT PE CARE IL AI !!!!! |
Felicitari Espinoza, sa dai talpi fericit de acum incolo!!!! :P :D :D
|
:( eu am picat acu o luna si ceva la strada .. mi-a pus piciorul pe frana .. la sala am luat 23 dar luam mai mult m-am grabit .....
acu in iulie mai dau odata :( sper sa iau :( |
mersy :) astept sa`mi eliberezi astia permisu de acuma :twisted: BOG si pe mine m`a franat o data :) da cred ca m`a iertat 8) oricum succes data viitoare
|
Ai grija de permis ca nu e al tau in totalitate il ai imprumutat de politie!bafta si sa faci cinste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
dah s`a dus permisu pe pola :( :( :( :( azi mi l`au suspendat astia pe 90 de zile.. bag pola m`i s`a dus toata vara :( :( sio mai vroiam sa vin pe 10 la intalnirea aia .. asta e :(
|
hai mah....... cum ai reusit????
|
Re:
Quote:
intereseazate ... un amic de al meu a urmat astfel de cursuri dureaza cam 1-2 saptamani si daca urmezi cursul dai un examen si in amxim o saptamana ai permisul. intereseazate la o scoala de soferi. |
Re:
Quote:
merci mult \"fratilor\" ! |
apropo ...
Pentru cei care sunt din Constanta : bah voi atzi vazut baieti care mai fac shkoala de soferi ??? eu tot timpu cand vad masina cu \"SCOALA\" vad numai fete la volan , fete si iar fete ; o sa invadeze orasul , zau asha !! :wink:
|
:lalala: :headfones
aceeasi faza si la ckluj..cand am dat eu examul...si la cursuri...si la condus....am vazut fff putini baieti .. deeeci... referitor la discutiile anterioare de pe acest topic sac sac... GUYS FERITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! e belea de acu' |
da asha e ...
Nu ca as avea ceva cu gagicile la volan :D , dar cand le vad pe \"viitoarele soferite\" ce fac cu SCOALA imi fac cruce :? , faza e ca mare parte din ele nu prea au tangenta cu acest Sport si nu fac altceva decat sa sufoce traficul si-asa aglomerat (culmea ca astea pun mana numa pe 206 cc si 307 creca e o moda ,ceva ) referitor la baieti ... cred ca suntem o specie pe cale de disparitie :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning