![]() |
Re: Logan Provoaca !
Loool. Atat timp cat sunteti in spate nu mai intereseaza pe nimeni dyno-ul sau orice altceva va mai trece prin cap. Obisnuiti-va cu ideea ca cel mai bun va fi mereu in fata, poate asa veti avea liniste noaptea. Masinile facute de mine care fac ravagii pe la voi nu sunt o noutate. Seat-ul lui shadow a distrus multe orgolii la vremea lui:)Maus este al doilea dintre voi care a venit la mine. Cu siguranta dupa cele intamplate randul fanilor mei s-a ingroshat.
|
rabane eu nu te cunosc dar pe perikolos il cunosc si nu vreau neaparat sai tin apararea dar nu e cum spui tu degeaba spui ca esti mai bun ca nu e asa si tu sti ca nu ai cum sa compari 2 masini diferite chiar foarte diferite pt ca la cursa asta nu a contat softu a fost si el un ajutor dar nu total masina lu maus e mai ALTFEL decat cealalta pt ca eu le-am vazut pe amndoua si nu te mai da tu asa mare ca tu sti ca ai avut o problema mare cu acele motoare 1.8 turbo de la grupu vag numai bine si NO OFFANCE
|
Quote:
Mai oameni.....eu am fost pur si simplu la subiectul topicului...."Logan Provoaca" atat!!!! NU am vrut sa jignesc pe nimeni, nu am vrut sa ranesc orgoliile nimanui si nici sa ridic in slavi pe cineva. Am fost corect. Am spus ce s-a intamplat. Cand o s-o iau in freza, voi spune si lucrul asta. Ar fi pacat ca de la o cursa d'asta sa iasa alt scandal......:sad: Eu mi-am prezentat masina.... am aratat ce fel conduc.... si am dat detaliile modificarilor :arrow: .... atat... tot ce am vrut a fost sa vad cum trage masina in comparatie cu altele de la aceiasi clasa. Daca mai continua discutia asta in contradictoriu il rog pe Shadowro sau pe Tazzy sa inchida topicul.... |
sa aprind aiurea si unii si altii...
Pacat :( Trebuie deschis un topic "tavaleala" sa se certe acolo oricine pe orice subiect. Serios fratilor, sunteti cam sensibili... Si prea putin diplomati. Nu rezolvati nimic asa. Si nu uitati vorba aia veche, cel mai destept cedeaza! Peace Flower power! |
Quote:
|
Quote:
:) keep on rollin' :D |
Quote:
P.S. BAW rulles;) |
eu spun sa te mai gandesti nu mai tii mine ca ai stricat 2 turbine?
si nu imi zii mie ciocu mic ca in primu rand nus pasare si in al doilea rand esti un nimeni dupa cele inamplate ok? |
mey.... gata cu astea............
am spus dif. se vor vedea pe dyno shi cu asta basta.... rabane -> de ce insishti atat pe chestia asta..... gata omule am incheiat subiectul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pe dyno se vede dif. dintre mashini.... repet bravo tzie pt. mashina lu` maus e destul de potenta pt. clasa ei... |
PILOTUL conteaza cel mai mult, dar si masina daca nu il ajuta, nu prea conteaza cunostiintele pilotului :( Nu mai faceti discutii pe aceasta tema.
Astept noi provocari!!!!!!! Nu discutii pe tema softurilor! |
P.S. BAW rulles;)[/QUOTE]
Partea asta imi place cel mai mult :D |
sa rectific ca nu era vbb de rabanne cel care a crapat turbinele am citit eu gresit pe un threadeera vb de alt chiptuner si sorry thats all
|
acum ca s-a mai detensionat atmosfera sa continuam cu provocarile. :)
|
Quote:
O sa dureze ceva pana cand ma voi intoarce cu o masina competitiva....:???: |
in seara asta voi incerca si eu sa atentez la titlul lui maus de cel mai rapid logan din galati :) sa vedem poate reusesc sa il clatin :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning