![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
Cred ca m-ai "blestemat" sa ma intorc la a mea(in sensul bun),ca nici eu nu o mai dau si incepe sa'mi para bine. Ma bucur ca nu o mai vinzi si bafta cu tot ce vrei sa'i faci.
|
tot ce as vrea sa-i fac o sa dureze dar nu ma deranjeaza:D multumesc bafta si tie:-P
|
Am vazut masina parcata in d-na ghica, arata bine dar farurile alea sunt matuite rau de tot ...:(
PS : Acum am vazut ca la oras scrie Baia Mare-Tg. Lapus , esti in vizita in Bucuresti sau am confundat eu masina ? |
Quote:
|
Ok , atunci te rog sa ma scuzi de deranj. :)
|
1 Attachment(s)
azi mi-au ajuns tocmai de la capitala niste piese, scrumiera functionala(nu-mi statea inchida, asa ca am facut rost de alta), plasticul din jurul schimbatorului de viteze avea 4 cleme rupte, asa ca l-am schimbat si acela, plus o bricheta tot functionala, nici aceea nu-mi functiona!:D
|
Bune achizitiile, sus cu ele:D
|
Baga mare!:d
|
acum am de ales intre vopsit si infoliat:D
|
Quote:
eu as opta pentru vopsea. |
rosu! asa mi-am cumparat leduri si la TID, si asa o sa fie si tapiteria si exteriorul masini incerc sa o fac la fel si in exterior si in interior:D
|
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa mergi pe colantare, pentru ca o vopsire costa mult daca vrei si calitate, asa cu colantarea iesi mai ieftin si plus de asta poti sa inlocuiesti colantul pe unele din elementele caroseriei (ex:bari, capota, praguri) care se "ciuruiesc" de la pietricelele de pe drum. Acuma na sunt pareri impartite cum ca vopseaua e mai buna decat colantarea , dar eu unul as merge pe colantare ;) Ziceai ca vrei sa o faci rosie...o faci toata rosie sau doar asa cum mi-ai explicat acum cateva zile in urma? |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
putin rosu in interior! prima parte doar:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning