![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Quote:
ai perfecta dreptate...am citit topicul de la inceput pana la sf :p |
Fuzzy mai citeste odata ce a scris Evil Yuri si cui a raspuns:
14-10-06 06:08 Evil Yuri Dar vai ! Doar atata poti ? Hai baga ceva mai constructiv, ceva de mortii masii sau de romanii prosti care o fac ! Inca putin si devii superuser pe forum ! 14-10-06 00:59 RaZv Same shit! Dacia! |
Domnule fuzzy, nu iti era adresat tie, asa ca fii mai atent ! Intre postul tau si postul meu mai este inca un post.
Si daca iti dadeai seama ca nu iti este adresata tie asta, iti dadeai seama si ca este ironic, ironie la adresa replicii constructive a Domnului Razv. Sincer, si mie imi place cum arata, e destul de elegant Prestiju', mai ales pentru o masina din clasa ei de pret. |
Quote:
2- sry, chiar am inteles gresit si imi cer scuze ptr asta... 3- promit sa iti dau o bere ca sa te linistesc :D (sau macar un gand bun din partea mea...) |
Quote:
Oare tu nu vezi ce vad eu cand ma uit la un Logan?! |
Quote:
|
Quote:
ufffff... mai mult de 5 minute..... oftez din ce in ce mai des.... vad ca totusi ai avut un bmw tare frumusel pe maini... cat de bine ai stiut sa il strunesti sau te strunea el pe tine??? imi cer scuze de off dar nu ma pot abtine sa nu rad de tine si de ignoranta ta... romanii ca tine ar trebui impuscati...este oare atat de amenintator loganul?!?? e doar o masina... culmea e ca nu e o masina de performante... cu toate cele 16 valve... este inca o masina cu care mergi la tara sa iei porcul, mielul, fasolea, cartofii si etc... dar isi face datoria mai mult decat onorabil... ar fi trebuit sa mergi cu bmw-ul ala frumusel al tau pana la bacesti si inapoi(sau valea enei, sau macar vreo 50-100 km prin satele de langa bacau sau roman......)... sunt curios cat de intreg ar mai fi ajuns inapoi... |
facut test drive astazi 24 oct:
- dupa ce in prealabil m-am programat pe net,astazi la ora 9:30 -am ajuns acolo am completat un formular,am zis ca vreau prestige,imediat un domn binevoitor a luat niste chei si hai afara,ma urc in masina,placut impresionat de detaliile adaugate fata de 1,4....dau sa plec la care un alt domn nu prea binevoitor ne atrage atentia ca nu avem numere de imatriculare,a trebuit sa trag pe dreapta dupa un test drive de numai 10m,daca mai erau macar 2 m imi dadeam seama de ce poate masina:) -apoi tipul dragut spune ca nu mai are prestige cu numere si daca nu vreau sa merg cu 1,5 dci....i-am spus evident ca vreau prestige si ca pot sa mai astept,dupa cum am vazut ca nici dci nu avea numere m-am gandit ca pana la urma o sa ma invite la un rest drive cu berlina lui - in timp ce asteptam vine de pe teren un mcv cu motorul de pe prestige,il accept pe ala,masina mareee,interior identic cu 1,4 mpi aproximativ,motor care trage dupa 3000 ture,per total lenesa,test drive-ul a constat in parcurgerea a circa 500m pe niste stradute unde nu puteai merge mai mult de 80,ma rog se considera a fi deajuns -per total logan prestige berlina ar fi singura dacie pe care as achizitiona-o,dar cu bani jos nu as face asta,probabil doar cu un sistem avantajos leasing sau rate. -Nota 7 celor de la adras care se pare ca fac economie de benzina,deoarece locuri erau destule,avand in vedere ca la nici 2 min dupa ce am intrat in incinta show-room-ului m-am si urcat in masina. -o afrimatie pe care a facuto tipul de la reprezentanta cand eram in trafic,eu ma apropiam cu viteza de un cielo care rula ff incet ,tipul cu cielo a dat semnal dreapta si mi-a facut loc,la care domnul binevoitor(reprezentatntul de vanzari) din dreapta exclama "asa bai nea' caisa,da-te la oparte nu vezi ca vine maxi-taxi" :lol: -in rest bafta la noroc |
deci ai testat mcv sau prestige?!??
|
mcv cu motorul de 1,6 16V.....cutia in schimb era total diferita
|
interesant noul motor parerea mea.. e ca va depasi 200 sau va prinde exact 200 ar fi interesant sa fie posibil asa ceva
|
Quote:
|
oare care va fi urmatoare dacie (nu o alta imbunatatire a loganului) ? is curios si nerabdator :)
|
2 Attachment(s)
Pana la urmatoarea dacie mai e...mult tare...
Anyway wtf is this...logan 1.4 mpi prestige with 1.6 16c prestige elements...masina cumparata recent...am auzit motoru p la 3000-3300 ture si se auzea...magic...Pareri? P.S.:masina nu e mea ;) |
Sl1V3R toate loganurile care se fabrica acum ies asa ;)
eu am vazut 1.5dci cu portbgaju asa si cu jentile noi dar oglinzile parca tot ale vechi erau :( |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning