![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Da cam asa e toate Oltciturile pe care le-am condus inclusiv ale mele au fost cazane.am condus si mers in tot felul de oltcituri aveam o relatie f buna cu fabrica si treceam des pe la uzina, luand in probe tot felul de Oltcituri cu diverse motoare si modificari, mergeam cu ele pana la Bucuresti eventual si inapoi. recunosc ca era o greseala ca a pus 185 pe jante de 4,5 toli dar crede-ma ca daca erau mai late adera si mai bine rasturnandu-se mai usor. La ploaie nu am spus decat ca poti avea surprize nu ca ar fi sigur eu am patit asta. |
Re:
Quote:
Faza cu colierele, daca ai furtune la dimensiune, nu-ti trebuie coliere. La felul cum se fac si daca proprietarul masinii nu stie ce sa caute (ceara) intr-un magazin, pune si el ce apuca. E problema de INTRETINERE si nu de fabricatie. Dacii arzind nu ati vazut :?: Cuiul lui Pepelea la dacii este blocul de lumini care este facut sub orice critica - subdimensionat electric. Se incalzeste destul de repede la un consumator in plus pus pe masina cu trecere prin bloc. Diferenta dintre cele doua marci este destul de mare: - Dacia: masina de familie si de oras, foloseste turatii destul de mici in trepte de viteza mari ca numar (ex: 1500 rpm in tr 4 de vit). Nu e pretentioasa la ulei si benzina dar la 20.000 km trebuie o segmentare. - Oltcit: masina sport careia ii place sa alerge la o turatie medie de 4000 rpm regim de croaziera. Nu-i prea convine circulatia inghesuita a orasului. Este pretentioasa atit la ulei cit si la benzina dar daca ai grija sa-i dai ce-i trebuie. poti duce un motor in stare buna fara sa umbli la el 150.000 km. Paralelismul ar putea continua dar am subliniat doar aspectele mari. Sa nu confundam totusi o INTRETINERE cu o PROIECTARE sau EXECUTIE. |
Re:
Quote:
A vrut sa faca o gluma unui prieten lafel de impatimit .A franat dorind sa se faca ca-l loveste in masina, dar a lovit usor si de aici a inceput circul s-au lovit distrandu-se cu asta in continu cam 15 minute forjand la maxim prin Floreasca.Rezultat au pastrat caroseriile ca si structura restul nou+vopsit integral. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Neavand arcuri elicoidale barile de torsiune se comporta ceva mai ciudat. Sare ca o caprita, prea elastica si nu o poti controla perfect. Sa nu uitam ca multe masini stabile foloseau punte rigida pe spate exemplu Audi GT Coupe, fratele mai amarat al lui Audi GT Turbo Quatro purta punte rigida. |
Re:
Quote:
|
Quote:
hai ma baieti ca nu doare :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
explica-mi si mie fraza asta, care ai zis-o tu: Quote:
|
Re:
Quote:
Cred ca indemnul la studiu ti-ar prinde bione si tie. Sti care din modele are prinderea motorulu mai jos pe lonjeroane? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning