![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
dar e super naspa patch v2.3.0 k se strica repede blocu:sad: ce as putea sa fac:?:
|
Nu prea am inteles ce ai zis. Ce bloc se strica rpd?
|
eeee am zis ca nu prea e cine stie ce patch v2.3.0 se strica repede blocu motor la masina si merge cam sacadat dar daca ai vre-o adresa de mess poate vb pe mess mai multe;)
|
7 Attachment(s)
acum am dat de topic am jucat si eu jocul acum vreo 2-3 ani si lam avut instalat pana in seara asta :)) aveam si masini de drift un nisan silvia si mitsu 8 si 7 si multe altele dar pur si simplu am bagat atatea in el incat cand ma duceam la curse cateodata se bloca si trebea restart la calc si m-am plictisit sa tot stau in garaj :) si sa cumpar masini pt. modificari ...... pun vreo 3-4 poze cu ce aveam
|
ms mult pt rasp. mai stiti vreun joc asa fain ca street legal racing ?;)
k shi eu am street legal racing de vre-un an shi m-am cam plictisit de el |
cine mai are jocu cu muuuulte modificari(masini,sisteme audio,parts,engine,tyres,wheels etc) sami dea un PM cu id lui de mess....sa vb...:D :D plz...sau sa ia id meu de mess de aici de pe forum
|
Vreau si eu un site de unde iau Vers 2.3.0 :D sau sa imi trimite-ti si mie la id mafia_neagr4 plss
|
|
8 Attachment(s)
Masina mea Mustang Shelby...sper sa va placa :D :D :D revin si cu o mazda RX-8 :P :D :D :D
|
cine are folderu` parts normal pt vers 2.3.0 sa mi-l dea si mie plss pm mafia_neagr4
|
Quote:
era dragutz jocul si oarecum fun de jucat..dar bug-urile m-au enervat prea tare prea multa bataie de cap inutila cu patch-urile , grafica de kko si framerate praf la faza asta..macar de mergea repede..dar eram dispus sa ignor toate astea..dar nu tot nu mergeau masinile kre ti le-ai pus tu cu ultimul patch si modurile alea pur si simplu nu mergea jocul cu toate alea schimbate..si m-am saturat sa tot instalez/dezinstalez deh..asta e asa e invictus ..baga o IDEE BUNA, DESUTL DE INTERESANTA : adik poti modifica in amanunt unele setari, trebuia sa implementeze un dyno sa poti vedea mai bine toata treaba, te lasa sa faci FREE ROAM , chiar urmariri cu politia, si curse obijnuite si liniute( mai ales liniute:P) dar il strica cu un gameplay defectuos, grafica de kko si bug-uri idioate ar mai fi un joc nou de la INVICTUS : LA STREET RACING ; pare promitor, dar nu poti modifica setarile pieselor , dar are grafica muul mai buna, si e relativ ok jocul.. daca SRS AR FI AVUT POSIBILITATEA MODIFICARILOR DIN STREET LEGAL REDLINE SAU MACAR CELE DIN NFS U 2 , AR FI FOST CEL MAI TARE JOC! rupea la faza asta : mergea pe net, masini marfa, diferite modificari , mai multe variante , CAUCIUCURILE SUNT REPREZENTATE GENIAL!!FIECARE MERGE DIFERIT PE MASINA ..dar te plictisesti la un mom:( deh ..asteptam ceva mai bun ,dar cu cerinte rezonabile te plictisesti de curse pe circuit la un mom:P si de raliuri..si vrei ceva cu modificari si liniute, ca sa il poti juca si cu prietenii pe lan cu hamachi sau macar pe net cu adrversari..asa e frumos! |
Am luat si eu jocul si este versiunea 2.0.3 si acum vreau sa bag si patchurile dar am gasit numai de la 2.1.4 incolo. Ce trebuie sa fac? Sa instalez de la 2.1.4 incolo?
|
frate voi ce versiune aveti eu am 2.3 ast rasp
|
nsl_romania de unde pot sa downloadez toate patchurile modurile? Can u help me? plssss
|
dupa ger-tech.net dar trebuie sa va logati si gasiti acolo si pach-uri si masini ....gasiti tot ce vreti
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning