![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
4 Attachment(s)
Misto masina!
Pacat de ea. Sper sa o refaca! Poze dinainte de accident: |
6 Attachment(s)
hmm...inca niste poze cu masini din "comuna":rolleyes2
|
Toate masinile astea sunt de la rallycross.am avut ocazia sa le vad in actiune cand s-a organizat odata un concurs la ACH(colonie)
|
cine stie cunoaste, ..doar o actualizare sportul s-a detasat de ele acum alearga la Pro Car Racing Team
|
Care stiti pe unde lucreaza Iancu Nita ca eu nu am reusit sa dau de el?
|
Are un atelier de tinichigerie,vopsitorie,etc. pe stradutza care duce spre ACH(colonie).dak nu e acolo fii cu ochii in patru dupa un vw jetta rosu si s-ar putea sa il vezi prin oras.P.S. dak nu intreaba la service OK si acolo trebuie sa stie cineva unde il gasesti.noroc
|
ramane in picioare jeeta rosu si service ok....partea cu colonia pica
|
4 Attachment(s)
Priviti ce am vazut acum 2 saptamani pe Craiovei.
Daca o sa ii iasa ce vrea din masina aia cred ca va fi o adevarata bomba. Sa faci dintr-un Nissan 300ZX un Lamborghini Murcielago chiar daca decat ca design, e ceva! |
Am vazut si eu masina in fata la Hilton dar din trecere si nu stiam ce masina este.(oricum ceva ce seamana f mult cu un Lamborghini)
|
s tare...daca ii iese...
tre sa fii cam as in fibra daca t apuci de asa ceva... stima! |
2 Attachment(s)
le-am mai pus in alta parte...dar le pun si aici ca nu au mai fost...:P
|
kadet-ul e super.l-am vazut o data pe calea bucuresti si imediat am remarcat rotzile pe care le are.asa ceva aveau si novele care concurau la raliu pe timpuri.
|
Quote:
da, ai remarcat bine!:D sunt de raliu, si tre sa le vopseasca ca nu arata prea bine. vezi ca o sa isi deschida subiect la Masina mea.o sa zica acolo mai multe detalii... |
Sco suna cam urat "sunt de raliu".......sincer eu prefer varianta "sunt de curse" ca suna mai incitant nu? Treaba cu prezentarea masinii cre`ca o sa cada ca am o lene in mine.....asa ca te rog pe tine sa o postezi.....ca detaliile le sti iar pozele care le ai tu le am si eu. Oricum masina arata altfel acum si deocamdata nu sunt multumit deloc de ea.
|
pai da...ma gandeam io ca ai lenea in sange...:P
las ca termini masina si apoi face poze de revista si o punem la masina mea... asta daca nu vrei sa o pun si asa..ca sa vad lumea diferentza... ;) cum vrei matale...:P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning