![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Am inteles. Acum stiu cum sa ajung. Mersi! :)
|
Quote:
|
Quote:
hai ma dao pe fata .. esti camatar si in acelasi timp asasin platit..daca nu ma insel ai jucat si ca agentul 007... si acuma miai aflat nr de inmatriculare... oo nu o sa ma opresti pe strada si o sa imi dai cu triunghiu reflectorizant in cap.... |
la taxiemtristi putem sa le dam in mana :D
|
Baieti, stati calmi. E a doua zi de Craciun. :D
Sunt sigur ca se va face ceva si chiar putem schimba pretul combustibilului. Cei din B. au vorbit si cu taximetristii... |
Daca aveti chef de scandal atunci ramaneti dracu acasa :| ori veniti si suntem oameni seriosi, ori daca aveti chef de batai stati acasa si dati-va cu capul de pereti.
|
Quote:
BAI TAMPITULE TU AI INCEPUT CU INJURII! STAI IN FATA TASTATURII?? IMPLICATE IDIOTULE! IMI SPUI TU MIE CA MA DAU SEF, EU INCERC SA AJUT DIN EXPERIENTA! DAR DACA TU ESTI FRUSTRAT CE VREI SA ITI FAC? |
putem sa lasam toate astea la o parte?scopu nostru e sa ne "batem" cu statu nu intre noi :D
nu deschid cutia pandorei cu cine a inceput si cine a facut..cand va intalniti puteti sa va si bateti dar numai dupa ce terminam ce ne-am propus sa facem..va rog eu frumos |
Quote:
si cu asta am incheiat ABSOLUT orice discutie...daca mai ai sami spui ceva imi spui in fata cand ne vedem la protest . punct. |
Quote:
|
In legatura cu flyerele, scoatem fiecare sau poti scoate tu cipri?
|
Daca veniti atunci sper ca veniti ca oamenii si discutati ca oamenii, daca aveti chef de cearta atunci nu mai veniti.
In alta ordine de idei pana maine sper sa scot 500-1000 de flyere, ramane sa ne intalnim maine pe la 20:00 in livada si sa impartim flyerele. |
Marti la ora 15 e adunarea pt a se merge in benzinarii? Sa vad cata treaba am la munca si dau o fuga si eu.
|
Quote:
ramanem atunci pe maine la 8 in livada si discutam locul de inaltnire oficial si traseul |
sunt curios ce o sa ii faci lui costin cand o sa il intalnesti :lol:
bai serios acum te-ai cam facut de tot cacatu djjohnbv;) ctr-ul o sa fie prezent la protest;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning