![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Ma eu n-am facut rost inca, are cineva sa-mi schimbe la fata locului ? :))
|
speram ca au luat la cunostiinta si mass-media v-a fi acolo. sa speram ca iese bine si la anu continuam daca se poate.
|
razvy am vb eu cu cei de la eMM si o sa vina... nu mai trimite-ti toti e-mail-uri...
|
baietii din ploiesti ne-au adoptat afisul :-D . poate ajunge afis national :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Aia a fost dimineata, inainte sa aflu ca ai vb tu cu ei.. :lol:
|
Quote:
|
EMM.ro e slabut fata de antena Si realitatea.....daca facem sa fie treaba serioasa..trebuie chematii...sa vada toata tara ...scz toata prostimea,, ca am incercat si noi ceva....
|
pai daca n-am dat de cei de la antena sau alt post , ii bun si Emm , sigur video-ul va fi preluat de alte televiziuni nationale. nu te stresa. important ii sa o facem nu sa fim la televizor , nu-ti fie frica , lumea v-a afla oricum.
|
Antena 1
Oras: Bucuresti Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, sector 1 Telefon: 021 203.01.18 Fax: 021 230.32.01 Email: [email protected] Web: www.antena1.ro cu siguranta au ceva prin baia mare am mai vazut masini cu emblema de la ei pe masina. "Am nevoie si eu de un afis daca se poate ms." |
stas :) se pare ca va iesii ceva mandru :P
|
afise sunt pentru toti daca nu depasim numaru 30 :)) ( doamne da sa depasim )
|
Am stat si mam gandit daca am putea face ca si Franta sa nu cumparam carburanti toata tara ar fi nemaipomenit , dar pacat ca romani nu sunt uniti nici macar cat tigani dapoi cat Franta , pacat.
|
deabia aduni 30 de oameni intr-un loc , dapoi sa aduni toata tara .....sau macar un judet.....ar trebui platiti oamenii :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning